Τα έκαναν προεκλογικά τα κάνουν και τώρα με κατευθυνόμενα δημοσιεύματα

Τα γνωστά με τα προπαγανδιστικά δημοσιεύματα αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Βασίλης Σάρκουλας.

Δεν έγινε τίποτα εκ μέρους της ΛΑ.Σ. ή της “Φυσάει Κόντρα” στη συγκέντρωση στην Αγίας Τριάδος αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πρόκειτια για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων για τα τραπεζοκαθίσματα πάνω στο πράσινο, για την οποία η “Φυσάει Κόντρα” αναφέρεται σε “συγκεκριμένα άτομα που είχαν έρθει για να προκαλέσουν επεισόδια”

.

Η ανακοίνωση Σάρκουλα:

..

Οι «καλοθελητές» είναι γνωστοί

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου, στην πλατεία Αγίας Τριάδος και Ψαρών, πραγματοποιήθηκε ειρηνική συναυλία διαμαρτυρίας, κατά της απόφασης του Δημάρχου Γιάννη Μυλωνάκη να παραχωρήσει χώρο πρασίνου για εμπορική χρήση, κάτι πρωτοφανές και απαράδεκτο.

..

Τη συναυλία αυτή παρακολούθησαν πάρα πολλοί κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής και δεν είχε κομματικό «χρώμα». Παραβρέθηκαν επικεφαλής πολλών Δημοτικών παρατάξεων, μεταξύ αυτών και ο επικεφαλής μας κ. Βασίλης Σάρκουλας, ο τ. Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς καθώς και στελέχη διαφόρων παρατάξεων.

..

Όπως προαναφέραμε, η διαμαρτυρία ήταν ειρηνική και κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν δημιούργησε οποιοδήποτε θέμα ή προκάλεσε κάποιον από τους πελάτες της επιχείρησης που χρησιμοποιεί τον χώρο πρασίνου.

..

Αυτά, προς αποκατάσταση της αλήθειας που διαστρεβλώθηκε από πρόσφατο δημοσίευμα σε βάρος της «Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίας Παρασκευής» και του «Φυσάει κόντρα στην Αγία Παρασκευή», δημοσίευμα προϊόν παραπληροφόρησης του ΜΜΕ από «καλοθελητές». Τους ίδιους που προεκλογικά αλλά και σήμερα ακόμη, επιχειρούν «δολοφονίες χαρακτήρων» με κατευθυνόμενα δημοσιεύματα για να περνούν τα σχέδιά τους. Νομίζουν ότι κρύβονται αλλά είναι γνωστοί σε όλους.

..

Το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»