ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Εκδήλωση με την Έφη Αχτσιόγλου για την ακρίβεια

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αγίας Παρασκευής διοργάνωσε εκδήλωση για την ακρίβεια με την πρώην Υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αγίας Παρασκευής με θέμα την ακρίβεια, ενω το συντονισμό ανέλαβε ο Δημοσιογράφος Ν. Σβέρκος.

Στο κατάμεστο θέατρο του 2ου Γυμνασίου η βουλεύτρια και τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έφη Αχτσιόγλου παρουσίασε ένα συγκροτημένο πρόγραμμα μέτρων και πολιτικών για την αντιμετώπιση και αναχαίτιση του φαινομένου των ανεξέλεγκτης ακρίβειας και των αλλεπάλληλων ανατιμήσεων ενώ έδωσε το στίγμα μιας εκ διαμέτρου διαφορετικής πολιτικής πρακτικής από αυτή της κυβέρνησης, με στόχο την αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης αλλά και την εξάλειψη φαινομένων αισχροκέρδειας. Παράλληλα η παρέμβαση της ένωσης καταναλωτών ΕΚΠΟΙΖΩ μέσω της πρόεδρου κ. Παναγιώτας Καλαποθαράκου σκιαγράφησε την δεινή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα νοικοκυριά χωρίς καμία βοήθεια από το κράτος ενώ παρουσίασε τις προτάσεις της ένωσης για την έξοδο από το σπιράλ της ακρίβειας και την στήριξη των πολιτών. Τέλος ο Σταμάτης Βαρδαρός παρουσίασε την τα αποτελέσματα της έρευνας του Ινστιτούτου της ΓΣΕΒΕΕ που αναφέρεται στην ανησυχητικά μεγάλη μείωση της αγοραστικής δύναμης των νοικοκυριών αλλά και στα προβλήματα του κλάδου των επαγγελματιών, βιοτεχνών, εμπόρων που έχει πληγεί από τις επιλογές και πρακτικές της κυβέρνησης την στιγμή που στηρίζονται απροκάλυπτα τα ολιγοπώλια.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, μέλη της ΚΕ και υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθώς και ακαδημαϊκοί.