Σύριζα Αμαρουσίου: ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού

.

Οι δύο ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αμαρουσίου μαζί με τον Γιώργο Μπαλάφα μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Βόρειας Αθήνας ,πραγματοποίησαν εξόρμηση στην ΕΥΔΑΠ Αμαρουσίου. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

.

Οι δύο ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αμαρουσίου μαζί με τον Γιώργο Μπαλάφα μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Βόρειας Αθήνας ,πραγματοποίησαν εξόρμηση στην ΕΥΔΑΠ Αμαρουσίου (οδός Παν. Τσαλδάρη) για ενημέρωση , ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού, που προωθείται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023. 

.

Πολίτες και εργαζόμενοι της ΕΥΔΑΠ ενημερώθηκαν, ότι αυτές οι ρυθμίσεις θα έχουν ως συνέπεια την υποβάθμιση της ποιότητας του νερού, μεγάλες αυξήσεις στα τιμολόγια με σοβαρή επιβάρυνση των πολιτών.

.

Στην πλειοψηφία τους εργαζόμενοι και πολίτες συμφώνησαν με την θέση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ότι το πόσιμο ποιοτικό νερό είναι κοινωνικό αγαθό και όχι πανάκριβο εμπόρευμα για να κερδίζουν οι μέτοχοι (όπως έγινε με τη ΔΕΗ – που τον Σεπτέμβριο του 2020 αυξήθηκε από τον Χατζηδάκη 20% η τιμή του ρεύματος, με τις τιμές ορυκτών καυσίμων κάτω και 1,5 χρόνο πριν την Ουκρανία).