Συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή του νέου κλειστού Γυμναστηρίου της Νέας Σμύρνης

|||

|||

        Από το γραφείο επικοινωνίας της Περιφέρειας Αττικής εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

       Συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου, βιοκλιματικού – πολυδύναμου αθλητικού κέντρου του Δήμου Νέας Σμύρνης, δυναμικότητας 3.500 θέσεων, καθώς μέσα στις επόμενες μέρες επανεκκινούν τα σχετικά έργα, μετά την ολοκλήρωση των χωματουργικών εργασιών και της τοιχοποιίας.

 

      Το έργο έχει χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης τα δύο χρόνια και κατασκευάζεται με χρηματοδότηση από τους ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής συνολικού προϋπολογισμού δημοπράτησης ύψους 20.850.000 ευρώ.

 

     Η πορεία κατασκευής του έργου βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Ν. Σμύρνης Σ. Τζουλάκη, που πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της Περιφέρειας. Παρόντες ήταν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Δ. Νάνου, ο Γ. Γραμματέας του Δήμου Μ. Χρηστάκης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλ. Ζαβός και ο Δ/ντής Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής κ. Αλ. Καλογερόπουλος.

 

     Ο κ. Τζουλάκης ευχαρίστησε θερμά την Περιφέρεια και προσωπικά τον κ. Πατούλη για την έμπρακτη υποστήριξη στην κατασκευή αυτού του πολύ σημαντικού αθλητικού έργου το οποίο, όπως επισήμανε, δεν θα το χαρούν μόνο οι πολίτες της Ν. Σμύρνης αλλά όλης της Αττικής.

 

     Ιδιαίτερα ο Δήμαρχος εστίασε στο γεγονός ότι με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη βρέθηκαν χρηματοδοτικές λύσεις για τις επιπλέον ανάγκες που προέκυψαν λόγω αντικειμενικών συνθηκών, αναγνωρίζοντας τη σημασία να συνεχιστεί απρόσκοπτα το έργο και να ολοκληρωθεί εντός των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν οριστεί.