Συνεργείο του Δήμου απομάκρυνε κλειστό περίπτερο από το Ηλιακό Χωριό

Συνεργείο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης απομάκρυνε κλειστό περίπτερο από το Ηλιακό Χωριό με σκοπό τη δημιουργία διάβασης πεζών και την τοποθέτηση παγκακιού στο πεζοδρόμιο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει ως εξής:

Ακόμα ένα κλειστό περίπτερο, αυτή τη φορά στο Ηλιακό Χωριό, απομακρύνθηκε από συνεργείο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης την Πέμπτη 4 Ιουλίου, ελευθερώνοντας σημαντικό χώρο στο πεζοδρόμιο.

Στο σημείο σύντομα θα δημιουργηθεί ένας όμορφος χώρος με παγκάκια, αλλά και διάβαση πεζών, η οποία θα συμβάλει στην μεγαλύτερη ασφάλεια των κατοίκων. Η απομάκρυνση του περιπτέρου ήταν το αποτέλεσμα της συνεργασίας των αρμόδιων υπηρεσιών και συγκεκριμένα της Διεύθυνσης Οικονομικών και της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε: «Συνεχίζουμε με καθημερινές παρεμβάσεις μέσα στην πόλη με σκοπό να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των κατοικιών. Η διοίκηση σε συνεργασία με το προσωπικό του Δήμου, καθημερινά επιλύουμε μικρά και μεγάλα προβλήματα της πόλης μας».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Ιωάννης Καλαμπαλίκης επισήμανε: «Με τις παρεμβάσεις μας συνεχίζουμε να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα των πολιτών. Στόχος μας είναι η ουσιαστική και αισθητική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών».

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Ιορδάνης Βογιατζόγλου τόνισε: «Για άλλη μία φορά προχωρήσαμε στην αφαίρεση ενός περιπτέρου με γνώμονα το σεβασμό στο Περιβάλλον και την ασφάλεια των πολιτών, χωρίς να ζημιώσουμε οικονομικά τον Δήμο. Και αυτό καθώς πέραν της αφαίρεσης του κουβουκλίου ο Δήμος διατηρεί τη θέση, για την οποία θα εξετάσει τη μετακίνησή- εκμετάλλευσή της στο μέλλον».