Συνέντευξη Τύπου δίνουν οι “κομμένοι” υποψήφιοι της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Σήμερα,Τρίτη 20 Ιουνίου και ώρα 1:00 το μεσημέρι,στο ξενοδοχείο Εlia Ermou Athens Hotel (Ερμού 15-17, Σύνταγμα

Συνέντευξη Τύπου θα δώσουν στη μία το μεσημέρι οι «κομμένοι» από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου υποψήφιοι βουλευτές που είχαν έρθει στις πρώτες θέσεις στις εκλογές της 21ης Μαΐου αλλά παραγκωνίστηκαν από την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας στις λίστες για τις εκλογές του Ιουνίου.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

Η ομάδα παραγκωνισθέντων υποψήφιων βουλευτών από την Πλεύση Ελευθερίας σάς προσκαλεί στη συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Εlia Ermou Athens Hotel (Ερμού 15-17, Σύνταγμα) την Τρίτη 20 Ιουνίου και ώρα 1:00 το μεσημέρι.

Σκοπός αυτής της συνέντευξης είναι να συζητηθούν όλα όσα συνέβησαν πριν και μετά τις εκλογές στις 21.5.2023 και τα οποία προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση πολλών υποψηφίων του κόμματος της Πλεύσης Ελευθερίας, διότι ποτέ έως σήμερα δεν έχει συμβεί τόσο εξόφθαλμη παραβίαση της έκφρασης, της βούλησης των ψηφοφόρων, συνεπώς και της δημοκρατίας. Θα απαντηθούν, επίσης, όλα όσα προσβλητικά για εμάς τους ψηφισμένους υποψήφιους βουλευτές ακούστηκαν από την κυρία Κωνσταντοπούλου, η οποία, χωρίς ίχνος ντροπής, προσπάθησε προσβάλλοντάς μας να δικαιολογήσει τις πρακτικές της.

Σας περιμένουμε… 

Οι υποψήφιες/οι βουλευτές


Καζάκου Μαργαρίτα
Δάλλα Όλγα
Πολυχρονοπούλου Αλεξάνδρα
Λάμπρος Χρήστος
Διαμαντοπούλου Χρύσα
Γκούσκος Τζανής (Τζανέτος)
Μπουραζάνη Νίκη