Συνέντευξη σε μαθητές έδωσε ο Μάριος Ψυχάλης

Συνέντευξη σε μαθητές μέλη της συντακτικής ομάδας της σχολικής εφημερίδας “Λύκων πένα” που εκδίδεται στο Γυμνάσιο Λυκόβρυσης έδωσε ο Μάριος Ψυχάλης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει ως εξής:

Μια διαφορετική συνέντευξη έδωσε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, το πρωί της Τετάρτης, 6 Μαρτίου 2024.

Μαθήτριες από το Γυμνάσιο Λυκόβρυσης, μέλη της συντακτικής ομάδας της σχολικής εφημερίδας «Λύκων Πένα», συνοδευόμενες από τους εκπαιδευτικούς Παναγιώτα Σούπου και Μανόλη Βλασερό, επισκέφθηκαν το γραφείο του δημάρχου και είχαν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν όλα όσα απασχολούν τους νέους και την μαθητική κοινότητα.

Οι μαθήτριες έθεσαν μια σειρά από ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ερωτήσεις προς τον κ. Ψυχάλη, οι οποίες αφορούσαν τις μαθητικές του αναμνήσεις, τα πρώτα βήματά του στην ενασχόλησή του με τα κοινά, τις προτεραιότητες τις νέας δημοτικής Αρχής στα ζητήματα Παιδείας, αλλά και το μήνυμα που στέλνει ο ίδιος στους νέους της πόλης μας.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης συμβούλεψε τους μαθητές να διεκδικούν μια πολυεπίπεδη ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους, γνωστικά, μαθησιακά και προσωπικά και τους κάλεσε να συμμετέχουν στα κοινά μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες, τις οποίες ο Δήμος θα υποστηρίξει.

Αμέσως μετά, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά:

«Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή για τους μαθητές που θέλουν να μάθουν περισσότερα για όλα όσα συμβαίνουν στον Δήμο μας, αλλά και πώς οι ίδιοι μπορούν να συμβάλλουν, εφόσον επιθυμούν στο να αλλάξουμε την πόλη μας προς το καλύτερο. Ήταν χαρά μου να απαντήσω στις ενδιαφέρουσες ερωτήσεις τους και να ενημερώσω για θέματα που αφορούν την σχολική και μαθητική κοινότητα. Είμαστε πάντα δίπλα στη νεολαία, ακούμε, καταγράφουμε και φροντίζουμε να ανταποκριθούμε με όλες μας τις δυνάμεις σε κάθε ανάγκη τους».