Συνεδριάζει εν μέσω αντιδράσεων το δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου (video) - EKFRASI.net

Συνεδριάζει εν μέσω αντιδράσεων το δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου (video)

«Στοπ» στο φασιστικό κάλεσμα από το δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου

Στις 18.00 σήμερα (10/05) συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου Αττικής εν μέσω αντιδράσεων, με τον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου να καλεί σε συγκέντρωση.

Η δημοτική αρχή θέτει προς συζήτηση την σύναψη σύμβασης με αναπτυξιακό οργανισμό για την πρόσληψη έξι υπαλλήλων με διαδικασία εκτός ΑΣΕΠ. Σύμφωνα με τον Σύλλογο, ο Δήμος θα πληρώσει τα διπλάσια χρήματα από όσα θα μπορούσε να πληρώσει, ενώ τονίζει πως καταργείται κάθε έννοια διαφάνειας και δημοσίου ελέγχου.

https://www.youtube.com/watch?v=uqHVLR6KbmI

Επικαιρότητα

Αιγάλεω: 03.09 ξεκινά το κολυμβητήριο

Με τη λειτουργία της μεγάλης πισίνας ξεκινά την Τετάρτη 03.09 το κολυμβητήριο του Αιγάλεω. Τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου ξεκινά και η μικρή πισίνα.  Πληροφορίες και

51 Χρόνια ΠΑΣΟΚ

Για την επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ γράφει ο Γιώργος Στιβαχτής* *Αν. Γραμματέας Τομέα Εργασίας ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Ελλάδα – Βοσνία Ερζεγοβίνη 77 – 80

Η Εθνική Ανδρών γνώρισε την πρώτη της ήττα στο Ευρωμπάσκετ με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη να φτάνει στο 80-77 στην τέταρτη αγωνιστική της διοργάνωσης στη Λεμεσό.