Συνεδρίασε το νέο Δ.Σ. της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης

Συνεδρίασε το νέο Δ.Σ. της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης. Παρών στη συνεδρίαση ήταν κι Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει ως εξής:

Στην πρώτη συνεδρίαση του νεοσύστατου ΔΣ και των μελών της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης παραβρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της νέας εποχής που ανοίγεται για την Κινηματογραφική Λέσχη, που αποφάσισε να ανοίξει τη «βεντάλια» της και να προσκαλέσει νέα μέλη και φίλους του Κινηματογράφου, στην προσπάθειά της να αναπτύξει ακόμα περισσότερο τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα των προγραμμάτων της.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα χαρούμενο κλίμα, με την πρόεδρο της Λέσχης, Έλλη Μήτση να δηλώνει συγκινημένη για το γεγονός ότι αυτή η νέα προσπάθεια αγκαλιάστηκε από ακόμα περισσότερο κόσμο και, βεβαίως, από τη νέα δημοτική αρχή.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, παραβρέθηκε στην έναρξη της συνεδρίασης και ευχήθηκε καλή αρχή σε αυτή την νέα προσπάθεια.

Αμέσως μετά, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:

«Είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε και να κάνουμε την πρώτη γνωριμία με τη διευρυμένη πλέον ομάδα της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης. Είμαστε πάντα δίπλα σε κάθε προσπάθεια που προάγει τον Πολιτισμό και προσφέρει στην πόλη μας. Θερμά συγχαρητήρια στην πρόεδρο της Κινηματογραφικής Λέσχης, Έλλη Μήτση και σε όλο το ΔΣ για το εξαιρετικό έργο τους, αλλά και τις πάντα πρωτοπόρες ιδέες τους για να προσφέρουμε ακόμα πιο ενδιαφέροντα προγράμματα στους δημότες μας. Στηρίζουμε κάθε καλή προσπάθεια και είμαστε βέβαιοι πως αυτή η όμορφη συνεργασία θα συνεχίσει!».