Συνεχίζονται οι περιοδείες της “Δήμος Μπροστά+”

Από το γραφείο τύπου της “Δήμος Μπροστά+” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Η κοινωνία είναι πρώτη μας προτεραιότητα και δεν σταματάμε να βρισκόμαστε στο πλευρό της. Από την πρώτη στιγμή, καθημερινά, με μαζική παρουσία σε κάθε γειτονιά, ακούμε, καταγράφουμε, προτείνουμε, κάνουμε τον δημότη συμμέτοχο στην αλλαγή που ονειρευόμαστε.

Έτσι και αυτή τη φορά, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και στελέχη της παράταξης βρέθηκαν στις γειτονιές της πόλης, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με δημότες και να ακούσουν τις ανάγκες και τους προβληματισμούς τους.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο, 1 Απριλίου, ο Μάριος Ψυχάλης, συνοδευόμενος από τους Παναγιώτη Αγγελικόπουλο, Φανή Γραμμένου, Βασιλική Ματζαβέλα, Μαρήλια Νικολαϊδου, βρεθήκαμε στις συμβολές των οδών Αγωνιστών και Βύρωνος, καθώς και Αγίου Παντελεήμονος και Υψηλάντου στην Πεύκη, ενώ την Κυριακή, 2 Απριλίου, μαζί με τους Μαρία Αθανασοπούλου, Ιορδάνη Βογιατζόγλου, Εμμανουέλα Γεωργακοπούλου, Φανή Γραμμένου, Γιάννη Καλαμπαλίκη, Βασιλική Ματζαβέλα, Μαρήλια Νικολαϊδου, Σπυριδούλα Σίννη και Μαρία Τραγάδη, επισκέφθηκαν την πλατεία Θράκης και την πλατεία Χαράς στην Λυκόβρυση.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης, ανέφερε:

«Από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της παράταξής μας, έως σήμερα, αλλά και στο διηνεκές, δεν θα σταματήσουμε να βρισκόμαστε καθημερινά στην καρδιά της κοινωνίας, να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και να προτείνουμε λύσεις. Πρώτη μας προτεραιότητα είναι η δημιουργία ελεύθερων χώρων αναψυχής που τόσο έχει ανάγκη η πόλη και οι δημότες μας. Δεσμευόμαστε για την δημιουργία νέων πλατειών και αθλητικών εγκαταστάσεων. Επενδύουμε στην καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής, ακούμε τους πολίτες, μαζί χαράσσουμε ένα αλλιώτικο, αναβαθμισμένο, ποιοτικό και ασφαλές μέλλον για τον Δήμο μας».