Συνεχίζονται οι δίκες των αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών – Την αλληλεγγύη της εκφράζει η Λαϊκή Ενότητα

Συνεχίζονται και σήμερα οι δίκες των αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών, με τρεις ακόμα εκπροσώπους του κινήματος να κάθονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Φορείς του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, καθώς και κόμματα εκφράζουν τη συμπαράσταση τους, καλούν σε συγκέντρωση συμπαράστασης στα δικαστήρια και ζητούν την παύση των διώξεων.

Ανάμεσα στους αλληλέγγυους και η Λαϊκή Ενότητα – Ανυπότακτη Αριστερά της οποίας η ανακοίνωση του γραφείου τύπου έχει ως εξής:

Συνεχίζονται οι δίκες των αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών της λαϊκής κατοικίας, με νέα δίκη αύριο ώρα 9.00′ στα Δικαστήρια της Ευελπίδων (κτ. 9 αιθ. 4).

Δικάζονται αύριο (σ.σ. σήμερα) οι Ρωμανός Αγγελής, Οδυσσέας Χαραλαμπόπουλος και Θωμάς Καρράς για τους αγώνες ενάντια στους πλειστηριασμούς κατοικίας.

Μετά την προκλητική χθεσινή καταδίκη των αγωνιστών που σύρθηκαν άδικα στα Δικαστήρια επειδή στάθηκαν αλληλέγγυοι στους συμπολίτες μας που χάνουν τα σπίτια τους από τις τράπεζες, είναι ακόμη πιο σημαντικό να δυναμώσει το κίνημα της αλληλεγγύης.

Η ταλαιπωρία των κοινωνικών αγωνιστών με κατασκευασμένες διώξεις και δικαστήρια έχει σκοπό να τρομοκρατήσει όσους και όσες προτάσσουν την ανθρωπιά και διεκδικούν να σταματήσει το κύμα πλειστηριασμών και εξώσεων σε βάρος χιλιάδων οικογενειών και ανθρώπων σε αδύναμη οικονομική κατάσταση, που τους σπρώχνει στην ανέχεια και την αστεγία.

Δεν είναι τυχαίες αυτές οι εξελίξεις τη στιγμή που η κυβέρνηση έχει δώσει λευκή επιταγή στα funds να αγοράζουν δάνεια κοψοχρονιά και να πετάνε στο δρόμο οικογένειες για να κερδίζουν αμύθητα ποσά.

Δεν θα συνηθίσουμε στη βαρβαρότητα! Συνεχίζουμε ακόμη πιο αποφασιστικά τον αγώνα.