Συνάντηση της παράταξης Κωνσταντίνου με τον Σύλλογο “Αριστοτέλης”

Από το γραφείο τύπου της Δημοτικής Παράταξης “Ανανέωση και Συνεργασία για την Πόλη μας” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Προχθές στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου Πεύκης, που χρησιμοποιεί ο σύλλογος,   συναντήθηκαν ο υποψήφιος Δήμαρχος κος ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και αντιπροσωπεία της παράταξης “ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ”  με το Προεδρείο του Συλλόγου “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ” εκπροσωπούμενο από τους Θωμά Παπαζαχαρίου και Ελευθέριο Γιαννουλόπουλο. Ο Σύλλογος ασχολείται με το άθλημα του σκακιού.

   

Στην αρχή ο κ. Παπαζαχαρίου ενημέρωσε τον κ. Κωνσταντίνου για τις δραστηριότητες του Συλλόγου και τις επιτυχίες των αθλητών του, οι οποίοι έχουν να επιδείξουν πρωτιές στα τοπικά και περιφερειακά πρωταθλήματα με αρκετές πολύ καλές επιτυχίες. 

   

Κάθε χρόνο το διαρκές αίτημά τους είναι η μόνιμη έδρα του Σωματείου. Ζητούν να χρησιμοποιηθεί κάποια αίθουσα για μόνιμη εγκατάσταση, από την οποία εξαρτάται απόλυτα η επίδοση των αθλητών. 

   

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κος ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  δείχνοντας το αμέριστο ενδιαφέρον του για τα αθλητικά Σωματεία της πόλης μας και ιδιαίτερα για το σκάκι δεσμεύτηκε να μεριμνήσει για τη μόνιμη εγκατάσταση του Σωματείου  “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ” σε μόνιμη έδρα, αίτημα διαχρονικό και μόνιμο, καθώς και αμέριστη συμπαράσταση και συνεργασία για την επίλυση όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, για ένα άθλημα που υπόσχεται πολλά στην νέα γενιά και σε όσους γενικότερα το ακολουθούν.