..

..

..

  Συνάντηση εκπροσώπων της Δύναμης Πολιτών και της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30/11, προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα και το πλαίσιο συνεργασίας ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

 

  Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι των δυο πλευρών συμφώνησαν να συνεχίσουν στην ίδια λογική τον διάλογο με παρατάξεις, κινήσεις, συλλογικότητες και όλους τους πολίτες. Έναν διάλογο ανοικτό και ειλικρινή, χωρίς προαπαιτούμενα, προκειμένου, στη βάση προγραμματικής σύγκλισης, να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την ουσιαστική αντιμετώπιση των κοινωνικών προκλήσεων του παρόντος και του μέλλοντος.

 

  Επιδίωξη όλων μας, και μέσω της απαραίτητης ενωτικής δράσης, η ανάδειξη μιας νέας δημοτικής αρχής που θα σέβεται την καθημερινότητα του πολίτη και προτεραιότητά της θα είναι η εξυπηρέτηση των αναγκών του. Η αλλαγή σελίδας για την πόλη μας είναι αναγκαιότητα και όλοι μας οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων ώστε να καταστεί αυτό εφικτό. Στη συνάντηση συμμετείχαν από την Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών οι Αλέκος Γούλας, Ευτυχία Παπαλουκά, Μπάμπης Καραηλίδης και από τη Δύναμη Πολιτών οι Γιώργος Ανεμογιάννης, Άρης Βασιλόπουλος, Γιώργος Κατερίνης και Χάρης Χεϊζάνογλου.