Συμμετοχή και κάλεσμα για το συλλαλητήριο της 8ης Οκτώβρη από τη Σωματειακή Επιτροπή Ν.Ιωνίας του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού

|||

|||

           Από την Σωματειακή Επιτροπή του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού και Ξενοδοχείων Ν.Αττικής εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

        Έπειτα από συνεδρίαση της Σωματειακής Επιτροπής, αποφασίσαμε τη συμμετοχή στην μεγάλη κινητοποίηση ενάντια στην ακρίβεια και την ενεργειακή φτώχεια που μας επιβάλλεται και να διεκδικήσουμε μέτρα ουσιαστικής ανακούφισης, από κοινού με το Σύνδεσμο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ιωνίας, το Σύλλογο Εκπαιδευτικών «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ», το Συνδικάτο Οικοδόμων (Παράρτημα Ν. Ιωνίας), το Σύλλογο Γυναικών Ν. Ιωνίας, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στις 11:00 π.μ. στη Πλατεία Σημηριώτη.

 

        Αγωνιζόμαστε για να ζήσουμε και θα νικήσουμε! Δεν θα επιτρέψουμε να υπάρχουν οικογένειες που να κρυώνουν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, να υπάρχουν παιδιά που να μένουν έξω από παιδικούς σταθμούς, μαθητές που κρυώνουν στο σχολείο. Στην ενιαία επίθεση που δεχόμαστε από την εργοδοσία, την κυβέρνηση και τη δημοτική αρχή, τόσο στο εισόδημα μας, με την εντατικοποίηση στους χώρους δουλειάς όσο και τις απαράδεκτες συνθήκες κάτω από τις οποίες αναγκαζόμαστε να ζήσουμε. Απαντάμε ενιαία με οργάνωση και μαζικοποίηση του Συνδικάτου μας και συμπορευόμαστε με κοινή πάλη με τα υπόλοιπα Σωματεία και φορείς της περιοχής μας!

 

       Καλούμε όλους τους συναδέλφους που ζουν και εργάζονται στην Νέα Ιωνία και στις γύρω περιοχές, να δώσουν μαζικά το παρόν στη μεγάλη κινητοποίηση ενάντια στην ακρίβεια και την ενεργειακή φτώχεια.