Συμμαχία Πολιτών: Βάζουν σε κίνδυνο χιλιάδες ανθρώπους για μικροπολιτικά οφέλη

Καταγγέλλει τη διοίκηση Σαραούδα η παράταξη του Βασίλη Καραβάκου για την απόφαση της να μεταφέρει τα εκλογικά τμήματα που ήταν διανεμημένα στο 1ο Δημοτικό και το 1ο Λυκείο Μεταμόρφωσης στο 2ο Λύκειο που βρίσκεται ανάμεσα σε τρεις στενούς δρόμους κι έναν ακόμα αδιάνοιχτο,με κίνδυνο να προκληθεί την ημέρα των εκλογών κάποιο ατύχημα,παρόμοιο με το προ ολίγων ημερών με μαθήτρια που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Ανακοίνωση του γραφείου τύπου

Από το γραφείο τύπου της “Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Η αγωνία για επανεκλογή είναι τόσο μεγάλη που οδηγεί τη διοίκηση Σαραούδα σε σοβαρά ατοπήματα.

Κάνει ενέργειες που δεν μπορούσε να τις φανταστεί ανθρώπου νους έως σήμερα!

Προκειμένου να αποκομίσουν ένα μικρό επικοινωνιακό όφελος από το 2ο Λύκειο (το οποίο είχαν καταψηφίσει και παρέδωσαν με πλείστα προβλήματα), λίγες μέρες μετά το δυστύχημα με τη μαθήτριά του 2ου Λυκείου στην Τατοΐου, μεταφέρουν 16 εκλογικά τμήματα από το 1ο Δημοτικό και το 1ο Λύκειο στο χώρο του 2ου Λυκείου!

Υποχρεώνουν έτσι χιλιάδες ανθρώπους, περισσότερους από 10.000 που είναι εγγεγραμμένοι σε αυτά τα τμήματα, να διαβούν την Τατοΐου και να συνωστίζονται σε τρεις στενούς δρόμους με τον έναν αδιάνοιχτο!

Η διοίκηση Σαραούδα και ο ίδιος προσωπικά όπως φαίνεται, δεν ορρωδούν προ ουδενός!

Αφού πρώτα θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα 400 μαθητών, θέτουν σε κίνδυνο και χιλιάδες ανθρώπους οι οποίοι θα προσέλθουν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα σε δύσκολες συνθήκες.

Το πρόσφατο ατύχημα, με τη μαθήτρια της Ά Λυκείου του συγκεκριμένου σχολείου, που παρέσυρε αυτοκίνητο ενώ επιχειρούσε να διασχίσει την Τατοϊου έπρεπε να έχει αλλάξει τη συμπεριφορά του κ. Σαραούδα. 

Οι δοκιμασμένες λύσεις των δύο ξεχωριστών κτιριακών συγκροτημάτων, του 1ου Λυκείου και του 1ου Δημοτικού, απορρίπτονται στην αγωνιώδη προσπάθεια του κ. Σαραούδα να δείξει κάποιο έργο, εκτός από κάποιες μάντρες που γκρεμίζει.

Δε διστάζει να ταλαιπωρήσει χιλιάδες ανθρώπους, προκειμένου να κερδοσκοπήσει πολιτικά

Κάθε μέρα μας εκπλήσσουν.

Αρνητικά.

Μπορούμε πλέον να περιμένουμε τα πάντα από αυτούς