Συλλογική εμφάνιση για την παράταξη Ψυχάλη

Με αφορμή τα Θεοφάνεια

Με σχετική ανακοίνωση μας ενημερώνει η παράταξη του Μάριου Ψυχάλη

 Ημέρα γιορτής των Αγίων Θεοφανείων η 6η Ιανουαρίου και μας βρήκε όλους μαζί, ενωμένους και αποφασισμένους να υλοποιήσουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει για τη νέα χρονιά.

Το πρωί της Παρασκευής, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και τα στελέχη της παράταξης «δήμος Μπροστά+», Μαρία Τραγαδη, Ελένη Μανδαμαδιώτου, Χαράλαμπος Καρανάσος, Σπυριδούλα Σίννη, Γιωργος Στιβαχτης, Κώστας Μπελεχρής, Ιορδάνης Βογιατζόγλου, Λευτέρης Φαιδρός, Μαρίλια Νικολαϊδου, Δημήτρης Τριανταφύλλου, Νίκος Σαουλίδης, Γιώργος Κοσμάς, Λάμπρος Λάζαρης, Γιώργος Ντούσκας, Βασιλική Ματζαβέλα και Πέτρος Μαριδάκης παραβρεθήκαμε στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Λυκόβρυσης, όπου και τελέστηκε η Θεία Λειτουργία, ενώ, στη συνέχεια, απολαύσαμε όλοι μαζί τον υπέροχο καιρό με όμορφες συζητήσεις και αισιόδοξα σχέδια για το μέλλον της πόλης μας, στο Café Senso στην πλατεία της Λυκόβρυσης. Παράλληλα, κάναμε τον προγραμματισμό των επόμενων συναντήσεων των μελών της παράταξης, καθώς και της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης».

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, σχολίασε:

«Σήμερα είναι μια μεγάλη γιορτή για την Ορθοδοξία, αλλά και μια πολύ καλή αφορμή να συναντηθούμε, να ανταλλάξουμε ευχές και να συζητήσουμε για το μέλλον της πόλης μας. Όλοι μας μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα. Να φτιάξουμε τις γειτονιές μας, όπως τις ονειρευόμαστε. Όπως τις αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας. Σε αυτή την προσπάθεια, μόνο ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η ομάδα μας μεγαλώνει, ενισχύεται με πρόσωπα του μόχθου που θέλουν να προσφέρουν σε αυτή την κοινή προσπάθεια. Αντίπαλος μας είναι μόνο τα προβλήματα της πόλης. Κάθε χρήσιμη φωνή είναι ευπρόσδεκτη να ενωθεί με τη δική μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα χρόνια πολλά σε όλους, υγεία, δύναμη και η Θεία Φώτιση να έρθει και να φωλιάσει στις ψυχές και τις καρδιές μας».