Συλλέγει είδη και η παράταξη Μανούρη

Η «Δημιουργία Αλληλεγγύη» και η Νεολαία της Παράταξης μας πραγματοποιούν συλλογή ειδών για τους σεισμόπληκτους σε Συρία και Τουρκία , συστρατευόμενοι στην πρωτοβουλία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας και υπό την αιγίδα του.

«Είναι οι ώρες που καλούμαστε να σταθούμε αλληλέγγυοι στους γειτονικούς λαούς που δοκιμάζονται και να τους στηρίξουμε στην τραγωδία» , δήλωσε ο επικεφαλής Παναγιώτης Μανούρης.

Συγκεκριμένα συγκεντρώνουμε:

– Ιατροφαρμακευτικό υλικό (παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, κουτιά πρώτων βοηθειών, φυσιολογικοί οροί κ.ά.)

– Ζεστά ρούχα για παιδιά και ενήλικες

– Κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα

– Γάλατα και τρόφιμα μακράς διάρκειας (κονσέρβες, δημητριακά, παξιμάδια)

– Είδη ατομικής υγιεινής

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνει στον χώρο του π. Στρατ. Εργοστασίου (Βάρναλη & Περικλέους) στη Νέα Χαλκηδόνα, αύριο Τετάρτη 8, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου από τις 09:00 έως τις 14:30, και από τις 17:00 έως τις 19:00 καθώς και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου από τις 09:00 έως τις 11:00 π.μ., ώστε να αποσταλούν τις προσεχείς ημέρες σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ.Ε. προς τις δύο χώρες.

Για τον καλύτερο συντονισμό, συμπολίτες μας φορείς ή και  επαγγελματίες  που επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια μπορούν να επικοινωνούν με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Προαγωγής της Δημ. Υγείας & Δημ. Αστυνομίας του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας κ. Σπύρο Μπερδέση,  στα τηλέφωνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου στο: 2102532047 (εσωτ. 304, 306, 309) καθώς και στο τηλέφωνο της Δημοτικής  Παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» του Δήμου Νέας Ιωνίας  στο τηλέφωνο  : 6988580982

Νεότερη ενημέρωση:

Η «Δημιουργία Αλληλεγγύη» και η Ομάδα Νεολαίας της Παράταξης  μας ανταποκρινόμενοι άμεσα στην πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής ,(αφού προηγήθηκε σχετική επιστολή-προτροπή που στείλαμε ως Δημοτική Ομάδα  στον Δήμο σήμερα το μεσημέρι ), καλούμε τους συμπολίτες μας να στηρίξουν την προσπάθεια του Δήμου μας στη συλλογή βοήθειας για τους δοκιμαζόμενους λαούς σε Συρία και Τουρκία.