Νέο συλλαλητήριο σήμερα στη Ν.Ιωνία

«Για να μην ξεχαστεί το έγκλημα στα Τέμπη», όπως αναφέρει ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Νέας Ιωνίας, δεκάδες φορείς και σωματεία της πόλης καλούν σε συγκέντρωση στην Πλατεία Σημηριώτη στις 7 το απόγευμα. Ακολουθεί το κάλεσμα του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Νέας Ιωνίας:

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.00′ Μ.Μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΗΜΗΡΙΩΤΗ.

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΦΘΕΙ! – ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ

Η οργή που νιώθει ο λαός της χώρας μας, μετά το έγκλημα που σημειώθηκε στα Τέμπη και οι κινητοποιήσεις που γίνονται, ανοίγουν το δρόμο για την κλιμάκωση του αγώνα, ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαίτιους για τους αδικοχαμένους συναδέλφους σιδηροδρομικούς και τους δεκάδες νέους ανθρώπους που είναι τα παιδιά μας. Όσο η προστασία της εργασίας και ζωής λογίζεται ως κόστος, τόσο θα μετράμε τραγωδίες.

Είναι ένοχοι! Η πολιτική τους εγκληματεί απέναντι στη ζωή μας. Εμείς οι εργαζόμενοι να πάρουμε θέση και να δυναμώσουμε την αντίσταση μας απέναντι σε αυτή τη βάρβαρη πολιτική που ξεζουμίζει τους πολλούς και δίνει τα πάντα στους λίγους και εκλεκτούς επιχειρηματίες, μεγαλοκατασκευαστές, εφοπλιστές και μεγαλέμπορους. Με όχημα αυτή την πάλη θα ανοίξουμε τον δρόμο για να επιβάλλουμε μέτρα προστασία της ζωής μας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για την προστασία της ζωής, της υγείας και της μόρφωσης για όλο τον λαό. Συνεχίζουμε ακόμα πιο πολλοί ακόμα πιο αποφασισμένοι! Οργανωμένοι στα Σωματεία μας, μαζί με εργαζόμενους, γονείς, μαθητές, φοιτητές διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει με δικαιώματα σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες μας και ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΚΙΑ Η (Χ)ΩΡΑ,
ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ – Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ!