Συγκέντρωση για την ΕΡΙΟΤΕΚ

Κάλεσμα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Ιωνίας σε συγκέντρωση που θα συνδυαστεί με δράσεις για παιδιά με αίτημα το οικόπεδο της πρώην ΕΡΙΟΤΕΚ να δοθεί στο Δήμο Ν. Ιωνίας με σκοπό την κατασκευή σχολείου. Το συλλαλητήριο αποφασίστηκε μετά από την συνάντηση των προέδρων των ΔΣ των συλλόγων γονέων, όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, με το ΔΣ της Ένωσης κι έτσι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11.00′ π.μ. δίπλα από την ΕΡΙΟΤΕΚ, στο χώρο του Α.Ο. Περισσού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Ιωνίας, πραγματοποιήθηκε στις 19 Νοεμβρίου συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσης με τους προέδρους των ΔΣ των συλλόγων γονέων, όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, με θέμα την ΕΡΙΟΤΕΚ και τις τελευταίες δυσμενείς εξελίξεις με το οικόπεδο να κινδυνεύει να χαθεί για την κοινωνία της Ν. Ιωνίας. Στη συνάντηση αποφασίστηκε η πραγματοποίηση συγκέντρωσης που θα συνδιαστεί με σειρά δράσεων για παιδιά που θα αναδεικνύουν το αίτημα να μείνει το οικόπεδο της πρώην ΕΡΙΟΤΕΚ στην κατοχή του Δήμου Ν. Ιωνίας και την κατασκευή σχολικού συγκροτήματος που τόσο έχει ανάγκη η πόλη.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11.00′ μ.μ. στο χώρο του Α.Ο. Περισσού, δίπλα στο χώρο της πρώην ΕΡΙΟΤΕΚ.

Διαβάστε κι αυτό

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Ιωνίας έχει ως εξής:

Την Κυριακή 19/11 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των προέδρων των ΔΣ των συλλόγων γονέων, όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, με το ΔΣ της Ένωσης όπου έγινε μια ενδελεχή συζήτηση για το οικόπεδο της ΕΡΙΟΤΕΚ. 

Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μία δράση την Κυριακή στις 3/12 στις 11:00 για να τονίσουμε την αναγκαιότητα της ιδρύσεως νέων σχολείων σε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ και ΑΣΦΑΛΗ κτίρια.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν φιλικοί αγώνες μπάσκετ από τους μαθητές/τριες των γυμνασίων και λυκείων μας, με τη βοήθεια του Α.Ο. Περισσού, θεατρική παράσταση από μαθητές και μαθήτριες λυκείου μας και τα παιδιά των νηπιαγωγείων και των δημοτικών θα μας ζωγραφίσουν ΤΟ ΣΧΟΛΕΊΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ.

Είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων μας. 

‘Oλοι μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε το σχολείο που πρέπει να έχουν τα παιδιά μας.

Σας περιμένουμε ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3/12/23 ΚΑΙ ΩΡΑ  11:00′ π.μ. ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΡΙΟΤΕΚ!