Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας από τον Σ.Ε.Π.Ε. “Γ.Σεφέρης”

Από το Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.Ε. “Γ.Σεφέρης” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ» στέκεται στο πλευρό των κατοίκων της Τουρκίας  που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό με εκατοντάδες νεκρούς, εγκλωβισμένους σε κτίρια που κατέρρευσαν.

Έχουμε βιώσει αντίστοιχες καταστάσεις στην χώρα μας και καταλαβαίνουμε την αγωνία των ανθρώπων να βγάλουν από τα συντρίμμια τους συγγενείς τους. Είμαστε συγκλονισμένοι με τις εικόνες που βλέπουμε

 

Αυτές τις ώρες ασπίδα των λαών που χτυπήθηκαν από τον καταστροφικό σεισμό είναι η αλληλεγγύη και η βοήθεια που πρέπει να εκφραστεί άμεσα από τους εργαζόμενους της χώρα μας.

Καλούμε τους Συλλόγους Διδασκόντων και τους Συλλόγους  και τις Ενώσεις Γονέων να οργανώσουν τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για την στήριξη των πληγέντων. Τα υλικά που συγκεντρώνονται είναι τα εξής: Κουβέρτες, γάλα σε σκόνη, πάνες ενηλίκων/μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά ρούχων, ορούς, γάζες, χανζαπλάστ, είδη ατομικής υγιεινής

Στην περιοχή μας  η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης  σε πρώτη φάση θα γίνει στον χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων του 1ου δημοτικού σχολείου Ηρακλείου το απόγευμα της Πέμπτης από τις 5 μέχρι 9 μ.μ. (κατά τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας) .Τις υπόλοιπες μέρες θα συγκεντρώνεται η βοήθεια στο σωματείο των Συνταξιούχων ΙΚΑ ,που θα είναι ανοιχτά καθημερινά (7 μέρες την εβδομάδα) 10.00-13.00 (ΝΙΣΥΡΟΥ 20, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ). Όσοι δυσκολεύεστε επικοινωνήστε με τα μέλη του ΔΣ.