Στον φιλανθρωπικό χορό του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης, η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη

Από το γραφείο της υποψήφιας Δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Στον φιλανθρωπικό χορό για τη στήριξη οικονομικά ευάλωτων νοικοκυριών που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης-Πεύκης με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων, παραβρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της στη φιλανθρωπική βραδιά, η Μαρίνα Πατούλη, συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με τους παρευρισκομένους, ενώ συνεχάρη την Πρόεδρο Χριστίνα Χαριτάκη, για την πρωτοβουλία και τη σταθερή στήριξη των συμπολιτών μας που χρειάζονται υποστήριξη.

«Οι γυναίκες ξέρουν να θέτουν και να πετυχαίνουν τους στόχους τους. Ξέρουν να αγωνίζονται και να κερδίζουν καθημερινά μικρές και μεγάλες μάχες. Ξέρουν να δίνουν μαθήματα αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνάνθρωπο. Ενωμένες οι γυναίκες μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει σε όλες μας υγεία, τόλμη, δύναμη, και μια θέση ισχυρή στη νέα διοίκηση του Δήμου μας. Μαζί θα κάνουμε το όραμά μας για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς και ανισότητες» δήλωσε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.