Στον αγώνα δρόμου η παράταξη Ψυχάλη

Ανακοίνωση του “Δήμος Μπροστά+”

..

Στηρίζουμε και συμμετέχουμε σε όλες τις εκδηλώσεις μαζικού αθλητισμού

..

Οι αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που προάγουν τη μαζική συμμετοχή των συμπολιτών μας, είναι πάντα μια γιορτή για την πόλη μας. Την Κυριακή, 7 Μαΐου 2023, βρεθήκαμε στον 26ο λαϊκό αγώνα δρόμου που πραγματοποιήθηκε και φέτος στο δάσος Μορέλλα στην μνήμη του συμπολίτη μας αθλητή στίβου Τάσου Μιζηκάκη.

..

Ο γραμματέας της παράταξης «δήμος Μπροστά+» και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πεύκης, Γιώργος Στιβαχτής, οι επίσης υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Πεύκης, Παναγιώτης Αγγελικόπουλος, Κωνσταντίνος Αργίτης, Μαρία Φαραστέλη και Χαράλαμπος Καρανάσος και το μέλος της παράταξης Κυριάκος Κατσόγιαννος παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των μικρών και μεγάλων αθλητών από τους συλλόγους της πόλης μας και όχι μόνο.

..

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι έτρεξαν στον αγώνα και, φυσικά, στον Κωνσταντίνο Αργίτη, που μπήκε δυναμικά και τερμάτισε στην πρώτη εξάδα των συμμετεχόντων!

..

Στηρίζουμε και συμμετέχουμε με κάθε τρόπο σε όλες τις εκδηλώσεις μαζικού αθλητισμού. Βασικός άξονας του προγράμματός μας είναι η επένδυση στον αθλητισμό τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε υποδομές.