Στο “Αγία Όλγα” η “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία”

Περιοδεία του υποψήφιου Δημάρχου Ν.Ιωνίας, Χρ.Κανλή, καθώς και στελεχών της παράταξης στο Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο και συζήτηση με προσωπικό,ασθενείς και επισκέπτες – Ανακοίνωση της Παράταξης

Από το γραφείο τύπου της Παράταξης “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Αντιπροσωπεία της παράταξης μας “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία” επισκέφθηκε το Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο της Νέας Ιωνίας. Ο υπ. Δήμαρχος Χρήστος Κανλής, μαζί με υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης “Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης-Γιώργος Ιωακειμίδης” επισκέφθηκαν τις κλινικές και τις διοικητικές υπηρεσίες του νοσοκομείου της πόλης μας και συζήτησαν με ιατρούς, νοσηλευτές, εργαζόμενους και ασθενείς.

Είναι η τέταρτη επίσκεψη της παράταξης μας στο χώρο του νοσοκομείου. Έχοντας και δύο υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο μας, παρακολουθούμε την πορεία του νοσοκομείου και την εξέλιξη των προβλημάτων που αφορούν την υγεία των κατοίκων του λεκανοπεδίου.

Η διοίκηση του δήμου Νέας Ιωνίας πρέπει όχι μόνο να είναι αρωγός στα αιτήματα των εργαζομένων της “Αγίας Όλγας” αλλά επιβάλλεται να πιέζει την Περιφέρεια Αττικής και το Υπουργείο Υγείας για περισσότερο μόνιμο ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό προσωπικό και χρηματοδότηση που θα εκσυγχρονίσει τον εξοπλισμό του νοσοκομείου μας.