Στηρίζει την καμπάνια “Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου” του Λυκείου Ν. Χαλκηδόνας η “Κοινωνίας Βήμα”

Στηρίζει την καμπάνια “Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου” στην οποία συμμετέχει το Λύκειο Ν. Χαλκηδόνας η “Κοινωνίας Βήμα”. Ο επικεφαλής της παράταξης, Γιάννης Τζέλης, βρέθηκε μαζί με αντιπροσωπεία μελών κοντά στους μαθητές και τους γονείς τους, δηλώνοντας την έμπρακτη υποστήριξη του στην καμπάνια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της “Κοινωνίας Βήμα” έχει ως εξής:

Αντιπροσωπεία της δημοτικής κίνησης «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΒΗΜΑ» με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Τζέλη συμμετείχε στην καμπάνια που διοργάνωσε το Λύκειο Νέας Χαλκηδόνας στην Πλατεία Πατριάρχου το Σάββατο 30/3/24. Το σχολείο συμμετέχει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Σχολεία- Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Θετική ήταν η ανταπόκριση των διερχομένων συμπολιτών στην δράση αυτή της σχολικής κοινότητας του Λυκείου αλλά και στην σχολική εφημερίδα «Ο Φάρος» που έγραψαν οι ίδιοι οι μαθητές με θεματολογία το «Ευρωκοινοβούλιο» και την «Κλιματική αλλαγή – Ευρωπαϊκή Πράσινη συμφωνία».

Ο Γιάννης Τζέλης εξέφρασε στους παρευρισκόμενους καθηγητές, γονείς και μαθητές την ικανοποίηση του για τις πρωτοβουλίες του σχολείου και δήλωσε ότι θα στηρίζει κάθε προσπάθεια που προάγει την δημοκρατία, τους δημοκρατικούς θεσμούς, τον σεβασμό στη διαφορετικότητα, την ισότητα και την αλληλεγγύη αλλά και την ενημέρωση των πολιτών για τους στόχους της “Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας”.