Στην πίτα του Συλλόγου Μικρασιατών Βορείων Προαστίων ο Νικηφόρος Κωνσταντίνου

Από το γραφείο τύπου της Παράταξης “Ανανέωση και Συνεργασία για την Πόλη μας” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

  Ο υποψήφιος  Δήμαρχος ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ- ΠΕΥΚΗΣ  κος  ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ της Δημοτικής παράταξης ” ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ “  παρέστη  στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικής πίτας  του Συλλόγου Μικρασιατών Βορείων Προαστίων που πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα ΤΑ ΠΕΥΚΑ  στην Πεύκη, μαζί με ομάδα υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης.

             

Ο κος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του  Δ.Σ. του Συλλόγου για την πρόσκληση,  αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο πολύ σημαντικό έργο του Συλλόγου Μικρασιατών Βορείων Προαστείων και τη συμβολή του στην προσπάθεια διατήρησης της πολιτιστικής κληρονομιάς του Μικρασιατικού Ελληνισμού, πολύτιμου φάρου της πορείας του Έθνους μας για τη διατήρηση της εθνικής μας ταυτότητας. Ιδιαίτερα επεσήμανε την προσφορά του πολύ δραστήριου Προέδρου του Συλλόγου κου Γαζεπίδη που με τά άλλα μέλη του Δ.Σ. εργάζονται άοκνα για το σκοπό αυτό.

           

Τέλος ο υποψήφιος Δήμαρχος κος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά, καθώς επίσης να συνεχίσει ο Σύλλογος τις πολύ σπουδαίες αυτές προσπάθειες, υποσχόμενος αμέριστη συμπαράσταση κάθε μορφής στο έργο του.