Στην Πεύκη περιόδευσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Αγγελίδης

Στην Πεύκη περιόδευσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Αγγελίδης, επικεφαλής κλιμακίου του κόμματος και συνοδευόμενος από τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Λυκόβρυσης – Πεύκης, Άρη Κυριακίδη.

Αναλυτικά, το ρεπορτάζ έχει ως εξής:

Θερμή ανταπόκριση υπήρξε για το κλιμάκιο του ΚΚΕ που περιόδευσε στην αγορά της Πεύκης, την τρίτη 30/4 το απόγευμα, με επικεφαλής την υποψήφιο ευρωβουλευτή, Νίκο Αγγελίδη ενώ συνοδεύτηκε και από τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Λυκόβρυσης Πεύκης, Άρη Κυριακίδη.

Στη συζήτηση με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων κυριάρχησαν τα νέα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης, που είναι θηλιά στο λαιμό των μικρών επαγγελματιών, το φορολογικό, τα ΡΟS και φυσικά η αναδουλειά που είναι επακόλουθο των καθηλωμένων μισθών και συντάξεων.

Από πλευράς του Νίκου Αγγελίδη, τονίστηκε ότι είναι επιλογές και κατευθύνσεις της ΕΕ, και ότι χρειάζεται να εκφραστεί και η συμμετοχή στις εκλογές κόντρα στο ρεύμα ανοχής και αποχής αλλά και η υπερψήφιση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ που είναι το μόνο κόμμα που αναδεικνύει τις ευθύνες της ΕΕ και αντιπαλεύει μαζί με το λαό τις συνέπειες αυτής της πολιτικής.

Επίσης στη συζήτηση με τους εργαζόμενους αναδείχθηκαν τα αδιέξοδα των πολιτικών που ασκούνται όλα τα προηγούμενα χρόνια από όλες τις κυβερνήσεις, τα αποτελέσματα της απορρύθμισης των εργασιακών σχέσεων, αλλά και η ανάγκη να συστρατευθούν οι εργαζόμενοι και ο υπόλοιπος λαός στην πάλη για βελτίωση των όρων ζωής και δουλειάς.