Στην κοπή πίτας του Γ.Σ. Φοίνικας η “Δήμος Μπροστά+”

Από το γραφείο τύπου της «Δήμος Μπροστά+» εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Στην όμορφη εκδήλωση για την κοπή της πίτας του ΓΣ Φοίνικα παραβρέθηκαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και τα στελέχη της παράταξης «δήμος Μπροστά+», Εμμανουέλα Γεωργακοπούλου, Κώστας Ξανθόπουλος και Δημήτρης Τριανταφύλλου.

Μια εκδήλωση, γεμάτη χαμόγελο, αισιοδοξία και μηνύματα για το «ευ αγωνίζεσθαι», από έναν Σύλλογο που έχει προσφέρει πολλά στο Δήμο μας, υπηρετώντας τα αγωνίσματα της γυμναστικής, έχοντας, μάλιστα, πολλές και σημαντικές διακρίσεις. Παρ’ όλα αυτά, έως σήμερα, δεν είχε την απαιτούμενη στήριξη, παλεύοντας μόνο με τις δικές του δυνάμεις να στεγάσει τα προγράμματά του και να προσφέρει στους αθλητές του τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να αναπτύξουν τα ταλέντα τους.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε:

«Η προσπάθεια που καταβάλει ο ΓΣ Φοίνικας είναι αξιέπαινη και παράδειγμα λειτουργίας και αφοσίωσης στον στόχο και τις αξίες του αθλητισμού. Θέλουμε να συγχαρούμε θερμά την διοίκηση του Συλλόγου, τους πολύ έμπειρους προπονητές και τους αθλητές του για την προσπάθεια και τις διακρίσεις που έχουν πετύχει μέχρι σήμερα. Είμαστε βέβαιοι ότι με την σωστή στήριξη θα πετύχουν ακόμα περισσότερα. Γνωρίζοντας την περιπέτεια και την ταλαιπωρία που έχει υποστεί ο Σύλλογος για να καταφέρει να στεγάσει τα τμήματά του, θέλουμε να εκφράσουμε την υποστήριξή μας και να υπενθυμίσουμε την πάγια θέση μας για δημιουργία αθλητικών χώρων και υποδομών, ώστε να στεγάσουν όλους τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας».