Στην πίτα των εργαζομένων του “Αγία Όλγα” ο Χρ. Κανλής

Στην κοπή της πίτας των εργαζομένων του “Αγία Όλγα” παραβρέθηκε ο επικεφαλής της παράταξης “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία”, Χρήστος Κανλής, μαζί με κλιμάκιο της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ν. Ιωνίας, την βουλευτή κ. Αθηνά Λινού και το μέλος της Κ.Ε. κ. Αγγουράκη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Χρήστου Κανλή έχει ως εξής:

Η ανάγκη για δημόσια δωρεάν υγεία υψηλού επιπέδου έγινε ξεκάθαρη σε όλους μας με απόλυτο τρόπο μέσα στην πανδημία.

Την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 βρέθηκα στο Κέντρο Υγείας Νέας Ιωνίας στην Αλ. Παναγούλη με κλιμάκιο της Νέας Αριστεράς με αφορμή την απομάκρυνση και μεταφορά του Φαρμακείου στην Αγία Παρασκευή ενώ εκκρεμεί και η απομάκρυνση ολόκληρης της δομής του Κέντρου Υγείας. Στη συνέχεια συνομιλήσαμε με το νέο Δήμαρχο Νέας Ιωνίας κ. Μανούρη σε προσπάθεια ευθυγράμμισης για την επιστροφή του Φαρμακείο και τη διατήρηση του Κέντρου Υγείας στην πόλη μας. Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και αναλύθηκαν πολλές παράμετροι πως η Περιφέρεια, το Υπουργείο Υγείας και ο Δήμος μπορούν να βοηθήσουν στην παραμονή του Κέντρου Υγείας.

Την Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2024, παρευρέθηκα στην κοπή της πίτας του Κωνσταντοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου της Νέας Ιωνίας με την τοπική Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ν.Ιωνίας, την βουλευτή κ. Αθηνά Λινού και το μέλος της Κ.Ε. κ. Αγγουράκη.

Το νοσοκομείο της “Αγίας Όλγας” αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς για το δημόσιο Εθνικό Σύστημα Υγείας στην πόλη μας και σε όλη τη Βόρεια Αθήνα.

Βρεθήκαμε ανάμεσα σε ιατρούς, νοσηλευτές και επικουρικό προσωπικό, ανάμεσα σε αυτούς που καθημερινά αγωνίζονται για εμάς ώστε να μπορούμε να δημιουργούμε, να ζούμε, να ονειρευόμαστε.

Το Ε.Σ.Υ. χρειάζεται τη στήριξη της κεντρικής κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Διαχρονικά τα δημοτικά Συμβούλια και οι διοικήσεις του δήμου μας βρισκόμασταν δίπλα στο νοσοκομείο της πόλης και στις διεκδικήσεις των εργαζομένων του με στόχο τη διατήρηση του δωρεάν χαρακτήρα της υγείας και τις υψηλές υγειονομικές παροχές.