Στην Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη

Η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης συναντήθηκε με το Δ.Σ. της Λέσχης.Ανακοίνωση του γραφείου τύπου της παράταξης “ΕΝΩΜΕΝΟΙ για τη Λυκόβρυση – Πεύκη”

Η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, συναντήθηκε με την Πρόεδρο Έλλη Μήτση και τα μέλη του ΔΣ της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης. Στη συζήτηση εξετάστηκαν θέματα που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία της Λέσχης αλλά και με τη λειτουργία θερινού κινηματογράφου στον Δήμο σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη.

Με την ευκαιρία της συνάντησής της με το ΔΣ της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης, η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: «Είχα τη χαρά να συνεργαστώ με τους ανθρώπους της Λέσχης ως Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π και μαζί εμπλουτίσαμε τις πολιτιστικές δράσεις του Δήμου με στόχο να μεταδώσουμε στους δημότες μας την αγάπη για την “έβδομη τέχνη”. Στη συνάντησή μας συζητήσαμε διεξοδικά τις ανάγκες για την εύρυθμη λειτουργία ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα το εκπαιδευτικό και πολιτιστικό της έργο αλλά και η σημαντική προσφορά της Λέσχης στο Δήμο μας. Βασική προτεραιότητα του Συνδυασμού “Ενωμένοι” ως νέα διοίκηση του Δήμου είναι να συμβάλλει στην ανάδειξη της πολιτιστικής δημιουργίας μέσα από την αξιοποίηση όλων των μορφών τέχνης. Στοχεύουμε στην ανάδειξη της Κινηματογραφικής Λέσχης μέσα από την ενίσχυση των προβολών, την οικονομική στήριξη της λειτουργίας της, όπως και όλων των τοπικών συλλόγων του Δήμου μας, καθώς και την αναζήτηση έδρας για την καλύτερη οργάνωση των δραστηριοτήτων της».