Στην επιθεώρηση “Shakesbeeries” του Γιώργου Μακρή η “Δήμος Μπροστά+”

Από το γραφείο τύπου της παράταξης “Δήμος Μπροστά+” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Κάθε πολιτιστική δραστηριότητα που πραγματοποιείται στην πόλη μας έχει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή μας. Πόσο μάλλον, όταν πρόκειται για καλλιτέχνες που αποτελούν κόσμημα για το Δήμο μας και έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα με την ξεχωριστή πορεία τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Λυκοβρυσιώτης ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας, Γιώργος Μακρής, ο οποίος παρουσίασε την νέα του παράσταση, την επιθεώρηση με τίτλο «Shakesbeeries» στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης, το Σάββατο, 29 Απριλίου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, ο δημοτικός σύμβουλος Ιορδάνης Βογιατζόγλου και το μέλος της παράταξης, Μαρία Αθανασοπούλου παρακολούθησαν την παράσταση και να περάσουν ξέγνοιαστες, όμορφες στιγμές παρέα με τους δημότες μας.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:

«Είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια πραγματικά ευχάριστη και έξυπνη παράσταση, που παρουσίασε ο συντοπίτης μας Γιώργος Μακρής. Θέλω να του δώσω πολλά συγχαρητήρια και να ευχηθώ κάθε καλή τύχη στην περιοδεία του. Από την πλευρά μας, στηρίζουμε τον Πολιτισμό σε κάθε του έκφανση και, βεβαίως, είμαστε στο πλευρό των καλλιτεχνών της πόλης μας. Είμαστε δίπλα τους, με την παρουσία μας, το χειροκρότημά μας και, πρωτίστως, με όποια παρέμβαση χρειαστεί, ώστε να τους δώσουμε την ευκαιρία να αναπτυχθούν και να δημιουργήσουν».