Στην εκδήλωση μνήμης για τον Αλέκο Παναγούλη ο Γιώργος Ιωακειμίδης

Στην εκδήλωση «Παναγούλεια: 47 χρόνια από την πρωτομαγιά του 1976», που διεξήχθη στην πλατεία Αλ. Παναγούλη την Κυριακή 7 Μαιου έδωσε το παρών ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Ιωακειμίδης.

..

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου κα Μαρία Ανδρούτσου, οι υποψήφιοι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας, Νίκος Παππάς, Γιάννης Μαντζουράνης, Λουκάς Αποστολίδης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Μανώλης Βανδώρος, αλλά και ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Λουκάς Αποστολίδης, καθώς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Φυλακισμένων Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ), κ. Βαγγέλης Γκιουγκής.

..

Στην επιμνημόσυνη δέηση προς τιμήν του Αλέκου Παναγούλη παρευρέθη ο αδελφός του, Στάθης, εν μέσω πλήθους καλεσμένων και απλών πολιτών.

..

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης κατέθεσε ένα γαρύφαλλο στο μνημείο του Αλέκου Παναγούλη, ενώ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ήρωα σημειώνοντας πως πρόκειται για μια πολύ μεγάλη προσωπικότητα που είναι ταυτόσημη με τη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. Ενώ υπογράμμισε πως:Έχουμε το μεγάλο χρέος να κρατήσουμε ζωντανή την μνήμη και το παράδειγμα του. Προσθέτοντας πως: «Λαοί που ξεχνούν δεν έχουν μέλλον».