Στην 12η τελετή αποφοίτησης του Νεάπολις Πανεπιστημίου Πάφου ο Μάριος Ψυχάλης

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης συμμετείχε στην εκδήλωση με την ιδιότητα του ως Λέκτορας Δημόσιων Οικονομικών – Ανακοίνωση του γραφείου τύπου της “Δήμος Μπροστά+”

Από το γραφείο τύπου της “Δήμος Μπροστά+” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Στην 12η τελετή αποφοίτησης του Νεάπολις Πανεπιστημίου Πάφου συμμετείχε με την ιδιότητά του ως Λέκτορας Δημόσιων Οικονομικών, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης –  Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης.

Ήταν μια όμορφη εκδήλωση, στην οποία είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εξαίρετους επιστήμονες, με κορυφαίο τον πρύτανη του πανεπιστημίου κ. Παντελή Σκλιά και να ευχηθεί σε όλους τους αποφοίτους καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες στον επαγγελματικό και προσωπικό τους βίο από εδώ και πέρα.

Με ιδιαίτερη θέση και χαρά, ο κ. Ψυχάλης δέχθηκε τις ευχές από τους συναδέλφους του για επιτυχία στις επικείμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε:

«Ήταν μια εξαιρετική τελετή, στην οποία με χαρά αποχαιρετίσαμε τους φετινούς αποφοίτους του Νεάπολις Πανεπιστημίου Πάφου. Οι νέοι επιστήμονες έχουν μπροστά τους πλέον έναν δρόμο να βαδίσουν, όπου θα πρέπει να διεκδικήσουν τις ευκαιρίες που τους αναλογούν, να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, αλλά και να εργαστούν σκληρά για να πετύχουν όλους τους στόχους τους. Είμαι βέβαιος πως η πλειονότητά τους θα τα καταφέρει κι εμείς ως εκπαιδευτικό προσωπικό θα καμαρώνουμε τις επιτυχίες τους. Επενδύουμε στην γνώση και την καινοτομία, πάμε την κοινωνία ένα βήμα πιο κοντά στο μέλλον. Θερμά συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία σε όλους!».