Στη γιορτή του αθλητισμού των σχολείων η “Δήμος Μπροστά+”

Από το γραφείο τύπου της παράταξης “Δήμος Μπροστά+” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Μια πολύ όμορφη ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τις προσπάθειες των μαθητών της πόλης μας, είχαμε το διήμερο 27-28 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης, όπου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η γιορτή του αθλητισμού των σχολείων του Δήμου.

Με κεντρικό σύνθημα «Κόλλα 5 στον αθλητισμό» και σε συνδιοργάνωση της Ένωσης Γονέων Πεύκης Λυκόβρυσης και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων οι μαθητές της πόλης μας πραγματοποίησαν αθλητικό τουρνουά, στέλνοντας το μήνυμα της συμμετοχής και του «ευ αγωνίζεσθαι».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, ο γραμματέας της παράταξης «δήμος Μπροστά+» και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Στιβαχτής, καθώς και τα στελέχη και επίσης υποψήφιοι, Παναγιώτης Αγγελικόπουλος, Γιάννης Καλαμπαλίκης και Μαρήλια Νικολαΐδου, βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παιδιών.

Αμέσως μετά, ο Μάριος Ψυχάλης δήλωσε: «Είναι πάντα μεγάλη μας χαρά να βρισκόμαστε ανάμεσα στους μαθητές της πόλης μας και να στηρίζουμε κάθε προσπάθειά τους. Ο αθλητισμός και η νεολαία είναι πάντα σε προτεραιότητα. Έχουμε αποδείξει ότι πρόθεσή μας είναι να σταθούμε στο πλευρό κάθε προσπάθειας που αναδεικνύει τον αθλητισμό και το «ευ αγωνίζεσθαι» και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, σε συνεργασία πάντα με όλους τους φορείς και σωματεία. Η αύξηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, η άμεση αποπεράτωση και ενίσχυση των ήδη υπαρχουσών και η στήριξη των αθλητικών σωματείων της πόλης είναι βασικοί άξονες του προγράμματός μας, τους οποίους έχουμε θέσει στην διάθεση και την κρίση των δημοτών. Θερμά συγχαρητήρια στην Ένωση Γονέων Πεύκης Λυκόβρυσης και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων για την πρωτοβουλία».