Στάση εργασίας σήμερα σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Σήμερα, Δευτέρα 3 Απριλίου, οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ έχουν προκηρύξει στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 16.00. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναμένεται να λειτουργήσουν μόνο τα δρομολόγια στις γραμμές που έχουν αναλάβει τα ΚΤΕΛ, ενώ κανονικά θα κινηθούν όλα τα υπόλοιπα μέσα.

Το Σωματείο Τεχνικών και Εργαζομένων ΟΑΣΑ – ΟΣΥ αποφάσισε συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα Δευτέρα 3 Απριλίου και ώρα 12 το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία της ΟΣΥ με στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 16:00. 

«Μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών που θρηνήσαμε αθώα θύματα, είναι επιβεβλημένο έστω και τώρα να διασφαλίσουμε στο επιβατικό κοινό και στους συναδέλφους μας ασφαλείς δημόσιες μαζικές μεταφορές μέσω ανανέωσης του στόλου μας και υλοποίηση της ΕΣΣΕ» τονίζει η ανακοίνωση των εργαζομένων.

Η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ σε ανακοίνωσή της ζητά μονιμοποίηση μέτρων προστασίας και ασφάλειας και αναφέρει πως κλιμάκιο θα παρευρεθεί στις 12:00 στο υπουργείο Μεταφορών ενώ την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία της ΟΣΥ.