Σκυλακάκης: “Αν μειώσουμε τον ΦΠΑ στα καύσιμα το καλοκαίρι θα επωφεληθούν οι τουρίστες”! (βίντεο)

|||

|||

        Μετά το “δεν μειώνουμε τους φόρους στα καύσιμα, γιατί θα ευνοηθούν οι πλούσιοι”, ο Θεόδωρος Σκυλακάκης… ξαναχτυπά για τον ΦΠΑ και τώρα βάζει “στο κάδρο” τους τουρίστες.

 

        Ξέρετε γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν θα μειώσει τον ΦΠΑ το καλοκαίρι; Επειδή, εάν τον μειώσει, τότε «θα δώσουμε λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου για να πληρώσει λιγότερα ο τουρίστας».

Επίσης να ξέρετε ότι «οι διακοπές δεν είναι ζωτικό θέμα», στην περίπτωση που θεωρείτε ότι ύστερα από χρόνια πανδημίας και εγκλεισμού είναι απαραίτητες για εσάς.

 

        Αυτά και άλλα πολλά απείρου κάλλους ακούσαμε από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για τη Δημοσιονομική Πολιτική, Θεόδωρο Σκυλακάκη, ο οποίος μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ.

 

       Ο κ. Σκυλακάκης ζήλεψε την – το λιγότερο – προσβλητική τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη ότι δεν έχουμε ακριβά καύσιμα…ανα αφαιρεθούν οι φόροι που πληρώνουμε (ΕΔΩ) και είπε να προκαλέσει και αυτός πολλαπλά κατάγματα στη λογική, υποτιμώντας εξίσου τη νοημοσύνη των πολιτών.

 

      Δείτε κι αυτό: Προσωρινή απαγόρευση αποκοπής ρεύματος λόγω μη πληρωμής της ρήτρας αναπροσαρμογής πέτυχαν καταναλωτικές οργανώσεις

 

      Αναλυτικά, ο κ. Σκυλακάκης είπε μεταξύ άλλων στη δημόσια τηλεόραση:

 

     «Παρεμβάσεις στα καύσιμα κάναμε και ήταν στοχευμένες. Γιατί όταν κάνεις στοχευμένες παρεμβάσει βοηθάς τους ανθρώπους. Είστε βέβαιοι ότι αν μειώσουμε τον ειδικό φόρο κατανάλωσης θα βρουν οι καταναλωτές στο βενζινάδικο αυτά που θα δώσουμε με τη μείωση; […] Αν μειώσουμε το ΦΠΑ το καλοκαίρι θα δώσουμε λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου για να πληρώσει λιγότερα ο τουρίστας».

 

       Δείτε το βίντεο με τη σχετική δήλωση του υφυπουργού Οικονομικών.