Σήμερα η Γιορτή Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

|||

|||

         Στις 5.30′ μ.μ. στο Πολιτιστικό Πολυκέντρο “Ηλέκτρα Αποστόλου” του Δήμου Ηρακλείου Αττικής – Ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας

 

        Από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

       Μια ζεστή γιορτή για την Τρίτη Ηλικία διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σήμερα Τρίτη 18 Οκτωβρίου στις 17.30 στον χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος) με ελεύθερη, φυσικά, είσοδο και τη συμμετοχή των ΚΑΠΗ του δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας, του ΚΑΠΗ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και καλεσμένους τους μουσικούς του Συνδέσμου Κρητών Ηρακλείου Αττικής.

 

       Στον ίδιο χώρο ξεκινά παράλληλη έκθεση ζωγραφικής του Εικαστικού Εργαστηρίου των ΚΑΠΗ του Δήμου, η οποία θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου.

 

      «Είναι η πρώτη μεγάλη και ανοικτή γιορτή που κάνουμε μετά την περίοδο των περιοριστικών για την πανδημία μέτρων και για αυτό θέλουμε κοντά μας όλους τους ηλικιωμένους της πόλης. Είναι οι άνθρωποι που στερήθηκαν αυτά τα χρόνια περισσότερο από τον καθένα μας την συντροφιά. Πλέον πρέπει να αναπληρώσουμε αυτές τις χαμένες στιγμές, συνεχίζοντας όμως να έχουμε μια λελογισμένη προσοχή για την προστασία της υγείας τους. Έχουμε ετοιμάσει, λοιπόν, ένα όμορφο απόγευμα για τα μεγάλα παιδιά της πόλης μας, με την βοήθεια των εργαζομένων του ΟΠΑΚΜ και του Συνδέσμου Κρητών τους οποίους ευχαριστώ θερμά», το μήνυμα της προέδρου του Οργανισμού, Μίνας Παναγιωτακοπούλου.