Σημαντική η προσφορά του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων “ΙΡΙΔΑ”

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Νέας Ιωνίας “ΙΡΙΔΑ” δηλώνει την παρουσία και τις δράσεις του στο κοινωνικό γίγνεσθαι του Δήμου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δ.Σ. της “ΙΡΙΔΑΣ” έχει ως εξής:

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Νέας Ιωνίας «ΙΡΙΔΑ» σε συνεργασία με τον Οργανισμό κατά των Ναρκωτικών ξεκίνησε την λειτουργία του το 2006.

Στόχος του Κέντρου είναι η ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση Γονέων, Εκπαιδευτικών, Παιδιών και Εφήβων αλλά και της Ευρύτερης Κοινότητας σε δεξιότητες που μπορούν να λειτουργήσουν προστατευτικά απέναντι στις εξαρτήσεις και να προάγουν την ψυχική υγεία, μέσα από την εφαρμογή προγραμμάτων βραχείας και μακροχρόνιας διάρκειας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών,26η Ιουνίου , η Ίριδα δηλώνει την παρουσία της στο Δήμο της Ν. Ιωνίας και του όμορους Δήμους με παρεμβάσεις όπως Ομάδες Γονέων, παιδιών και εφήβων Ομάδες Εκπαιδευτικών Α και Β βαθμίδας, Ομιλίες σε Εκπαιδευτικούς και γονείς με ποικίλα θέματα, παρεμβάσεις στους μαθητές στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και υποδοχή αιτημάτων συμβουλευτικής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το ανανεωμένο site www.kpirida.gr ή επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα του Κέντρου 210 2715660, 210 2715379.

Οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν.