Σημαντική ενίσχυση: Η Ηλέκτρα Αντωνοπούλου στη «Νέα Αρχή»

Η πρώην πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγίας Παρασκευής Ηλέκτρα Αντωνοπούλου – Παπάγου συντάσσεται με τον Γιώργο Οικονόμου και τη «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή». «Με την εμπειρία που διαθέτει θα είναι πολύ σημαντική η συνδρομή της και στην παράταξη και στα κοινά», σημειώνει μεταξύ άλλων η παράταξη.

Η ΕΚΦΡΑΣΗ είχε φιλοξενήσει την κα Αντωνοπούλου στην εκπομπή «Συμβαίνει Τώρα» μετά την παραίτηση της τελευταίας από τη θέση της προέδρου των ΠΑΙΣΔΑΠ. Αναφερόμενη στους λόγους παραίτησης της είχε στρέψει τα πυρά της στον Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά κάνοντας λόγο για «απαράδεκτες συμπεριφορές» και ένα «καθεστώς φωνών, προσβολών και ύβρεων».


Η «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή» αναφέρει αναλυτικά:

«Οι δυνατές προσθήκες κάνουν την διαφορά. Καλωσορίζουμε την συμπολίτισσα Ηλέκτρα Αντωνοπούλου Πανάγου στην δημοτική μας παράταξη και αυτό το γεγονός μας κάνει πιο αισιόδοξους για το τελικό αποτέλεσμα. Η Ηλέκτρα διακρίνεται για τον δυναμικό της χαρακτήρα, την εντιμότητα και την συγκροτημένη σκέψη της. Εκφράζει με θάρρος τις απόψεις της, δεν κάνει εκπτώσεις σε θέματα αρχών και δεν διστάζει να συγκρουστεί και να αντιπαρατεθεί όταν υπερασπίζεται το κοινό καλό. Διαθέτει έμφυτη ευγένεια, απλότητα και δημιουργική διάθεση σε όλες τις δραστηριότητές της. Έχει στο ενεργητικό της πλούσια δράση και έργο καθώς και ενεργό συμμετοχή στον πολιτιστικό και αθλητικό τομέα σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. Με την εμπειρία που διαθέτει θα είναι πολύ σημαντική η συνδρομή της και στην παράταξη και στα κοινά.

Γεννημένη στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας, το χωριό του Καραϊσκάκη, ζει με την οικογένεια της και δραστηριοποιείται ενεργά στα κοινά της πόλης μας, πάνω από 20 χρόνια.

Συγκεκριμένα διετέλεσε Πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ από τον Σεπτέμβριο του 2019 μέχρι τον Ιούλιο του 2021, μέλος του Δ.Σ. του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. (Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Αγίας Παρασκευής) επί σειρά ετών και υπεύθυνη των Εργαστηρίων Τέχνης του Δήμου.

Είναι Πρόεδρος στον ιστορικό Εξωραϊστικό Σύλλογο «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ», της πόλης μας, Γενική Γραμματέας της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Σωματείων η «Πανθεσσαλική Στέγη», αντιπρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Μαυρομματιανών «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΑΠ του σωματείου βόλλεϋ Αγ. Παρασκευής και υπεύθυνη της ανδρικής ομάδας και των αναπτυξιακών τμημάτων των αγοριών.

Επίσης μέλος του Συλλόγου της Αγ. Παρασκευής «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» και του χορευτικού τμήματος παραδοσιακών χορών του συλλόγου, καθώς και μέλος του Συλλόγου «ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ».

Επίσης, συμμετείχε για χρόνια στους Συλλόγους Γονέων και τις Σχολικές Επιτροπές των Σχολείων της Αγίας Παρασκευής, υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Αθήνας & Ανατολικής Αττικής (Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.) και μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης των υποδομών του Βόλλεϋ.

Ακόμη μέλος του Δ.Σ. του Ερυθρού Σταυρού στο Περιφερειακό Τμήμα Αγίας Παρασκευής.

Είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών & Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, παντρεμένη με τον Παναγ. Αντωνόπουλο, στέλεχος στον ιδιωτικό τομέα και μητέρα τριών παιδιών.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΗΛΕΚΤΡΑ! »

Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό σημείωμα της Ηλέκτρας Αντωνοπούλου – Πανάγου:

Είμαι η Αντωνοπούλου-Πανάγου Ηλέκτρα.

· Ζω με την οικογένεια μου και μεγάλωσα τα παιδιά μου στην Αγία Παρασκευή, δραστηριοποιούμαι δε στα κοινά της πόλης μας, πάνω από 20 χρόνια.

· Περηφανεύομαι να λέω ότι γεννήθηκα στο χωριό του Καραϊσκάκη, το Μαυρομμάτι Καρδίτσας.

· Είμαι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών & Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

· Είμαι παντρεμένη με τον Παναγ. Αντωνόπουλο, στέλεχος στον ιδιωτικό τομέα και μητέρα τριών παιδιών. Ο γιός μου είναι πτυχιούχος του ΕΚΠΑ των τμημάτων Μαθηματικών και Ιστορίας με μεταπτυχιακά στα θεωρητικά μαθηματικά και στην Βυζαντινή ιστορία, η μία κόρη μου πτυχιούχος του ΕΚΠΑ Σχολή Επικοινωνίας & Μ.Μ.Ε. και η δεύτερη πτυχιούχος του Ιονίου Πανεπιστημίου Σχολή Ξένων Γλωσσών και Διερμηνείας.

· Διετέλεσα Πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ από τον Σεπτέμβριο του 2019 μέχρι τον Ιούλιο του 2021.

· Ήμουν μέλος του Δ.Σ. του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. (Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Αγίας Παρασκευής) επί σειρά ετών και υπεύθυνη των Εργαστηρίων Τέχνης του Δήμου.

· Είμαι Πρόεδρος στον Εξωραϊστικό Σύλλογο «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ», της πόλης μας.

· Είμαι Γενική Γραμματέας της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Σωματείων η «Πανθεσσαλική Στέγη»

· Είμαι η αντιπρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Μαυρομματιανών «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

· Είμαι μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΑΠ του σωματείου βόλλεϋ Αγ. Παρασκευής και υπεύθυνη της ανδρικής ομάδας και των αναπτυξιακών τμημάτων των αγοριών.

· Είμαι μέλος του Συλλόγου της Αγ. Παρασκευής «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» και του χορευτικού τμήματος παραδοσιακών χορών του συλλόγου.

· Είμαι μέλος του Συλλόγου «ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ»

· Συμμετείχα για χρόνια στους Συλλόγους Γονέων και τις Σχολικές Επιτροπές των Σχολείων της Αγίας Παρασκευής.

· Ήμουν μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Αθήνας & Ανατολικής Αττικής (Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.) και μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης των υποδομών του Βόλλεϋ.

· Ήμουν μέλος του Δ.Σ. του Ερυθρού Σταυρού στο Περιφερειακό Τμήμα Αγίας Παρασκευής.

Έχω συμμετάσχει στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2010 και του 2019, στις Εθνικές Εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου 2012, καθώς και του Ιανουαρίου του 2015, ως υποψήφια βουλευτής στη Β Αθηνών και στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου του 2014 ήμουν υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Βορείου Τομέα.

Άρθρα μου σχετικά με θέματα που αφορούν στην πόλη μας, στην πολιτική κατάσταση στη χώρα μας αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος, έχουν δημοσιευθεί σε αρκετά ειδησεογραφικά και μη, sites.