Σε συλλογή ειδών ανάγκης καλεί η Ένωση Γονέων Ν. Ιωνίας

Η Ένωση Γονέων σχολείων Νέας Ιωνίας καλεί τους Συλλόγους Γονέων της πόλης να συνδράμουν από κοινού στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης συγκεντρώνοντας είδη στους χώρους των σχολείων για τους σεισμόπληκτους σε Συρία και Τουρκίας. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η Ένωση Γονέων της Νέας Ιωνίας ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της ΑΣΓΜΕ, της Ομοσπονδίας και λοιπών οργανώσεων (Ερυθρός Σταυρός κ.α.) και συνδράμει στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους γειτονικούς λαούς της Τουρκίας και της Συρίας που αυτές τις ώρες δοκιμάζονται τόσο σκληρά.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στην δράση αυτή ενημερώστε μας ώστε να κανονίσουμε την συγκέντρωση των ειδών και την αποστολή τους. Προτείνουμε στους συλλόγους γονέων που θα συμμετέχουν, εν πρώτης, η συγκέντρωση να γίνεται στο χώρο του σχολείου τους.

Τι είδη συγκεντρώνονται

ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια, γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος – κρέμες σε σκόνη (για βρέφη), κονσέρβες, δημητριακά, ελαιόλαδο, εμφιαλωμένα νερά κ.α.
ΛΟΙΠΑ ΕΙΔΗ
Μπουφάν, σκούφια, κασκόλ, γάντια, ζεστά ρουχαλάκια, πιπίλες, μπιμπερό.
Κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, πετσέτες.
Πάνες ενηλίκων/μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά ρούχων, χαρτιά υγείας, ορούς, γάζες, αυτοκόλλητα επιθέματα (τύπου hansaplast), είδη ατομικής υγιεινής κ.α.

Θα ενημερωθείτε εκ νέου για το μέρος συγκέντρωσης των ειδών.
Τελική ημερομηνία: 21/2.