Σε πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο τη Δευτέρα καλεί ο «Γ. Σεφέρης»

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στις 12.00 στα Προπύλαια. 4ωρη διευκολυντική στάση εργασίας (από 1 μέχρι 4 ώρες) 11.30 – 14:55 προκηρύσσει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης».

Με ανακοίνωση του αναφέρει αναλυτικά:

Μαζί με τους μαθητές για μόρφωση και δουλειά με δικαιώματα!

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ» στηρίζει την κινητοποίηση των μαθητών στις 6/11. Καθημερινά μέσα στο σχολείο ζούμε εκπαιδευτικοί και μαθητές όλα τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργεί η αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης. Διεκδικούμε ένα σχολείο που θα μορφώνει και δεν θα εξοντώνει, που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των μαθητών μας. Παράλληλα εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον λαό της Παλαιστίνης απαιτώντας να μπει ένα τέλος στη σφαγή και την εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο.

Κατεβαίνουμε μαζί τους στον δρόμο γιατί θέλουμε:

  • Αυξήσεις στους μισθούς μας, επιστροφή 13ου και 14ου μισθού και υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας
  • Ασφαλή και σύγχρονα σχολεία με τις κατάλληλες υποδομές, μείωση των παιδιών στις τάξεις, κάλυψη όλων των κενών στα σχολεία
  • Αύξηση των δαπανών για την Παιδεία, μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών με μόνιμη και σταθερή εργασία.
  • Δημόσια, δωρεάν και εξοπλισμένα πανεπιστήμια και όχι μαγαζιά των ιδιωτών που κοιτάνε τους φοιτητές στην τσέπη!
  • Ειρήνη και Λευτεριά και όχι μακελεμένα παιδιά στην Παλαιστίνη! Χρήματα για νοσοκομεία και σχολεία και όχι για δαπάνες που σκορπούν πολέμους!
  • Η ζωή μας να έχει αξία και όχι να είναι εκτεθειμένη στη βροχή, τη φωτιά, το σεισμό!

Σε αυτό τον αγώνα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί. Άλλωστε, κάθε μικρή ή μεγάλη νίκη, κάθε μικρό ή μεγάλο εμπόδιο που μπαίνει στην αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ είναι με τους μαζικούς μας αγώνες!

Όλοι στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

τη Δευτέρα 6 Νοέμβρη 2023 στις 12:00 στα Προπύλαια

Για τη συμμετοχή των συναδέλφων το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» προκηρύσσει 4ωρη διευκολυντική στάση εργασίας (από 1 μέχρι 4 ώρες) 11.30 – 14:55 για τη συμμετοχή στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.