“Ρούντολφ ο τραγουδιστής …αλλά της Όπερας” στο Δήμο Βύρωνα

Συνεχίζονται οι παιδικές εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Βύρωνα. Αυτή τη φορά θα παρουσιαστεί η παιδική παράσταση “Ρούντολφ ο τραγουδιστής …αλλά της Όπερας” από το Θέατρο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ-ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ. Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 6.00′ μ.μ. στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Νέα Ελβετία” (Νέας Ελβετίας και Σεβαστείας)

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Βύρωνα είναι η παρακάτω:

Τη σκυτάλη των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βύρωνα παίρνει η παιδική θεατρική παράσταση  “Ρούντολφ ο τραγουδιστής …..αλλά της Όπερας” από το Θέατρο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ-ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 στις 6:00 μ.μ. στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Νέα Ελβετία” (Νέας Ελβετίας & Σεβαστείας) πάντα με ελεύθερη είσοδο.

Ο Ρούντολφ (ο γνωστός μας Ρούντολφ ) δεν αρκείται πια στο να είναι ο πρώτος στο έλκηθρο του Αϊ –Βασίλη και να φωτίζει τον δρόμο για να φτάσουν τα δώρα του σε όλα τα παιδιά της γης.Έχει φιλοδοξίες να κατακτήσει το μουσικό στερέωμα και να γίνει διάσημος τενόρος!!Μια ευφάνταστη ιστορία με πρωτότυπο σενάριο,  εξαιρετικά σκηνικά και κοστούμια γεμάτη μελωδίες από τον χώρο της Κλασσικής Μουσικής (Offenbach – Can Can, Γιόχαν Στράους –Γαλάζιος Δούναβης, Τζοακίνο Ροσσίνι- Ο Κουρέας της Σεβίλλης) διασκευασμένες σε σύγχρονο ρυθμό και στίχο άκρως εορταστικό που ερμηνεύουν ζωντανά  επί σκηνής ηθοποιοί.

Διάρκεια: 75΄ (χωρίς διάλειμμα)

Συγγραφή,σκηνοθεσία: Νίκος Καμτσής

Σκηνικό,κοστούμια: Μίκα Πανάγου

Μουσική: Κώστας Χαριτάτος

Παίζουν, τραγουδούν, χορεύουν οι ηθοποιοί (με αλφαβητική σειρά): Βανέσσα Αραπάκη, Μαρίνα Κοσμά

Έκπληξη!!!

Ενημερώνουμε τους μικρούς μας φίλους ότι θα ακολουθήσει και άλλη παράσταση την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023.

Σας περιμένουμε όλους!