Προϋπολογισμός του τίποτα με μπόλικη επικοινωνία

Γράφει η Αγγελική Καλαντζή, δημοτική σύμβουλος Μεταμόρφωσης με τη Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση

Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση καταψήφισε τον προϋπολογισμό της δημοτικής αρχής κ. Σαραούδα. Υπάρχουν αντικειμενικές αιτίες για αυτό:

  • Πρόκειται για έναν προϋπολογισμό που δεν προβλέπει τίποτα για τη μεγάλη προοπτική της πόλης την απόκτηση και αξιοποίηση του κτήματος Δηλαβέρη ως χώρου πρασίνου αναψυχής και αθλητισμού.
  • Δεν προβλέπει τίποτα για την ένταξη στο σχέδιο της περιοχής του βιομηχανικού πάρκου στο Λόγγο, πράξη που θα αποφέρει πολύ μεγάλα οφέλη για το δήμο σε γη, σε χρήμα και σε ποιότητα για τους κατοίκους της περιοχής.
  • Δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για ένα νέο αθλητικό χώρο αφού εδώ και δύο χρόνια πελαγοδρομούν με ένα “μπαλόνι” και αυτό χαμηλής ποιότητας
  • Δεν υπάρχει κανένα πολιτιστικό όραμα, καμία πολιτιστική δραστηριότητα με άποψη και συνοχή. Ότι τύχει ότι μας προτείνουν Με λίγα λόγια ότι “κάτσει”.
  • Δεν υπάρχει καμία πρόνοια για ζητήματα περιβάλλοντος. Διαχειριζόμαστε τα απορρίμματα όπως πριν από 25 χρόνια και αυτό κοστίζει πολλά χρήματα στους κατοίκους της πόλης.
  • Αντί να φυτεύουμε δέντρα κόβουμε δέντρα σε όλη την πόλη. 3,5 χρόνια τώρα ούτε μία προσπάθεια δενδροφύτευσης δεν έχει γίνει. 

Για αυτούς τους λόγους και άλλους τόσους η Συμμαχία Πολιτών καταψήφισε αυτόν τον προϋπολογισμό.

Αυτά τα ζητήματα, που αναφέρω εδώ, αποτελούν τις προτεραιότητές μας και αυτά θα αντιμετωπιστούν άμεσα εφόσον αποτελέσουμε την επιλογή του εκλογικού σώματος Μεταμόρφωσης

Από την έντυπη Έκφραση