Πρωτοβουλία Πολιτών: Να τύχει ευρύτερης προβολής ο ανώμαλος δρόμος

Στο δάσος Μορέλα που γίνεται στη μνήμη Τάσου Μηζηκάκη – Ανακοίνωση του γραφείου τύπου της παράταξης

Από το γραφείο τύπου της παράταξης “Πρωτοβουλία Πολιτών” Λυκόβρυσης – Πεύκης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Παρακολουθήσαμε τον λαϊκό ανώμαλο δρόμο για διάφορες ηλικιακές κατηγορίες που γίνεται κάθε χρόνο από το ΠΕΑΠ του Δήμου στη μνήμη του νεαρού αθλητή Τάσου Μηζηκάκη στο δάσος Μορελλα.

Εν πρώτοις θερμά συγχαρητήρια στους γονείς και στην οικογένεια Μηζηκάκη, που τιμούν την ανάμνηση του παιδιού και συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Η εκδήλωση μπορεί να τύχει ευρύτερης προβολής. Ο λαϊκός μαζικός αθλητισμός πρέπει να ενθαρρύνεται, και η περιοχή λόγω του δασικού πλούτου, ενδείκνυται για τέτοιες εκδηλώσεις άθλησης.

Και μια ιδέα: στο ίδιο πλαίσιο εκδήλωσης, θα μπορούσε να υπάρχει για αθλητές και γυμνασμένους πολίτες ο δρόμος που θα ξεκινά από το δάσος Μορέλλα, θα περιλαμβάνει την περίμετρο του δάσους Κάσδαγλη, την περίμετρο του δάσους Αργύρη και θα φτάνει μέχρι την καταπράσινη περιοχή στο εκκλησάκι της Πύρνας. Και με επιστροφή φυσικά. Όλη αυτή η διαδρομή πρέπει να αγγίζει τα 20 χιλιόμετρα.

Θα ήταν μια μοναδική ευκαιρία για συμμετοχή αθλητών και πολιτών κι από άλλα μέρη της Αθήνας, για προβολή του δασικού περιβάλλοντος και για την ενοποίησή του.

Εμείς θα κινηθούμε σ’ αυτή την κατεύθυνση εφόσον εκλεγούμε.