Πρωτοβουλία Πολιτών: Η θεσμική αταξία της κ. Μ. Πατούλη – Σταυράκη

Από το γραφείο τύπου της παράταξης “Πρωτοβουλία Πολιτών Λυκόβρυσης – Πεύκης” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Φαίνεται ότι ορισμένοι δεν εννοούν να πολιτευθούν με δίκαιο και ισόνομο τρόπο. Δεν τους αφορά ο σεβασμός των θεσμών, επιδεικνύουν άκομψα και προσβλητικά την αλαζονεία για τη δική τους προβολή σε βάρος των άλλων συνδυασμών.

Αναλυτικότερα: Την προηγούμενη Τρίτη (12/9) στη διάρκεια μιας αξιόπιστης συνεδρίασης της Διαπαραταξιακής Επιτροπής, καθορίστηκαν οι χώροι εγκατάστασης των περιπτέρων των παρατάξεων στις περιοχές του Δήμου, καθώς και η κατανομή των στεγάστρων των στάσεων των λεωφορείων για την ισόνομη προβολή των συνδυασμών.

Όμως η κ. Πατούλη και οι συν αυτή δεν έμειναν ικανοποιημένοι καθώς φαίνεται, από τη δίκαιη και ομόφωνη συμφωνία των εκπροσώπων των παρατάξεων, στην οποία συναίνεσε ο κ. Τσελέντας, υποψήφιος με την κ. Πατούλη. Επανήλθαν λοιπόν στη χτεσινή συνεδρίαση του οργάνου (19/9) και με πρωτοβουλία του κ. Στ. Μονεμβασιώτη διέλυσαν τη Διαπαραταξιακή, αρνούμενοι να αποδεχτούν τη συμφωνία της 12/9, με βάση τα οριζόμενα από τον νόμο και την εγκύκλιο του υπουργείου των Εσωτερικών.

«Δεν συμφωνούμε με την κατανομή και φεύγουμε», αυτό ήταν το ρηθέν από τον πολύ κ. Μονεμβασιώτη.

Κατά σύμπτωση και καθόλου περιέργως «έχουν πείσει» και την εταιρεία προβολής των υποψηφίων στα στέγαστρα των στάσεων, να διατηρήσει τη φωτογραφία της κ. Πατούλη από προγενέστερη καμπάνια του συνδυασμού της, παράτυπα και καταχρηστικά. Όλα τέλεια. Άντε να τρέχεις στα δικαστήρια τέτοιες ώρες.

Έστησαν επιπλέον ένα περίπτερο/chalet επί της Λεωφ. Ειρήνης διπλάσιο σε μέγεθος από τις οριζόμενες διαστάσεις, έτσι για να υπογραμμίζει τη βουλιμία της εξουσιολαγνείας τους.

Με άλλα λόγια έχουμε να αναμετρηθούμε με τον αυταρχισμό και την επιδειξιομανία τους συν τοις άλλοις. Θα μας βρουν μπροστά τους. Τους το υποσχόμαστε!