Πρώτη στην ανεργία των νέων η Ελλάδα – “Βζιιν” φωνάζουν οι χρήστες του Twitter - EKFRASI.net

Πρώτη στην ανεργία των νέων η Ελλάδα – “Βζιιν” φωνάζουν οι χρήστες του Twitter

||||
||||

..
..
..

Στο 28.6% ήταν η ανεργία για τους νέους στην Ελλάδα τον Ιούλιο, σύμφωνα με τη Eurostat. Στο 14% κυμαίνεται ο ευρωπαϊκός μέσος όρος.

Στη δεύτερη θέση, με σχεδόν δύο μονάδες λιγότερες, βρίσκεται η Ισπανία στο 26.9%. Ακολουθεί η Εσθονία με 24.5%, η Ιταλία με 24% και η Ρουμανία με 22.7%.

Βζιιν – Αποτυχημένο πείραμα των νεοφιλελεύθερων πολιτικών η Ελλάδα”

Αυτή η “πρωτιά” της χώρας μας δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι αντέδρασαν ποικιλοτρόπως.

Δεν τα λέω εγώ για να σας χαλάσω το αφήγημα κ. Βζζιιιννν μας. Η Eurostat το λέει” σχολίασε ένας χρήστης θυμίζοντας την περίφημη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη για την ανάπτυξη της χώρας.

Η Ελλάδα είναι το αποτυχημένο πείραμα των νεοφιλελεύθερων πολιτικών του σοκ. Η ανεργία πετά στα ύψη και το χρέος δεν είναι βιώσιμο. Η Ελλάδα χρειάζεται να διαγράψει μονομερώς το χρέος της και να εστιάσει σε κοινωνικές μεταρρυθμίσεις που θα βοηθήσει την εργατική τάξη και ακόμη και να φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση”

“Όση μαύρη/ανασφάλιστη εργασία έχει η Ελλάδα δεν έχουν όλοι οι άλλοι μαζί γατάκια” σημείωσε ένας άλλος χρήστης υπενθυμίζοντας το τεράστιο πρόβλημα της ανασφάλιστης εργασίας.

Δείτε ακόμα: Ένα στα τρία παιδιά με πλήρη φάκελο μένουν χωρίς voucher και εκτός ΚΔΑΠ, δείχνουν τα αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ

Επικαιρότητα

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ποινική δίωξη στον νυν Αρχηγό του Λιμενικού και τρία ακόμα υψηλόβαθμα στελέχη του για το ναυάγιο της Πύλου

Την άσκηση ποινικής δίωξης στον νυν Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος και σε τρία ακόμη στελέχη του παρήγγειλε το Αναθεωρητικό Δικαστήριο, προσθέτοντάς τους στη λίστα των

“Μωραίνει Κύριος…”, απαντά ο Δημ. Πολυχρονιάδης στον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Αμαρουσίου

Με τη φράση “Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι…”, ο Δημοτικός Σύμβουλος της “Συμμαχίας για την Ανατροπή στο Μαρούσι”, Δημήτρης Πολυχρονιάδης, απαντά στο πρόεδρο του Δημοτικού