Προστατευτικό πλέγμα πίσω από τα γκολπόστ του Δημοτικού Σταδίου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Προστατευτικό πλέγμα με σκοπό τη μεγαλύτερη ασφάλεια των προπονουμένων τοποθετείται σταδιακά πίσω από τα γκολπόστ του Δημοτικού Σταδίου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Ήδη τοποθετήθηκε το πρώτο πλέγμα πίσω από το ένα τέρμα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει ως εξής:

Υλοποιώντας άμεσα τη δέσμευση της απέναντι στους αθλητικούς συλλόγους της πόλης, αλλά και απέναντι στους πολίτες που αθλούνται στο Δημοτικό Στάδιο, ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης ολοκλήρωσε την τοποθέτηση προστατευτικού πλέγματος πίσω από το ένα τέρμα. Μάλιστα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να τοποθετηθεί αντίστοιχο πλέγμα πίσω και από το δεύτερο τέρμα του σταδίου.

Πρόκειται για μία παρέμβαση του Δήμου η οποία αναβαθμίζει την ασφάλεια όλων όσοι χρησιμοποιούν τον στίβο, καθώς θα εξαλειφθεί ο κίνδυνος, μία μπάλα να τους χτυπήσει κατά τη διάρκεια της άσκησης τους.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης αναφερόμενος στο θέμα τόνισε: «Η ασφάλεια όλων όσοι χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις είναι για εμάς ύψιστης σημασίας. Η τοποθέτηση προστατευτικού πλέγματος είναι μία ακόμη παρέμβασή μας. Όμως δεν σταματάμε εδώ!  Σύντομα θα τοποθετηθεί φωτισμός LED τόσο στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης, όσο και στο διαδημοτικό γήπεδο Λυκόβρυσης – Μεταμόρφωσης».

Στο Δημοτικό Στάδιο στην Πεύκη βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Σωτηρίου, επιβλέποντας τις εργασίες που γίνονται. Ο Κώστας Σωτηρίου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την τοποθέτηση του πλέγματος τονίζοντας μεταξύ άλλων: « Θέλω να γνωρίζουν όλοι ότι η διοίκηση προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό σε όλους τους τομείς, ανάμεσά τους και ο αθλητισμός. Ο δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης αφουγκράζεται και υλοποιεί στο μέτρο του δυνατού τα “θέλω” του αθλητισμού και των άλλων δομών. Είμαστε πράξεις, δεν είμαστε λόγια!».