Νίκη για το 9ο Δημοτικό Αιγάλεω - EKFRASI.net

Νίκη για το 9ο Δημοτικό Αιγάλεω

Μια σημαντική νίκη φαίνεται πως σημειώθηκε για τους μαθητές, τους γονείς και τους καθηγητές του 9ου Δημοτικού Αιγάλεω καθώς ο Υφυπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας δεσμεύτηκε για 3ετή επίταξη του κτιρίου. Φυσικά το ζήτημα θα πρέπει να λυθεί οριστικά και να μην προκύψει ξανά το ίδιο πρόβλημα τα επόμενα χρόνια.

«Με αποφάσεις των Έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων, συνεχίζουν την απόχη των μαθημάτων οι γονείς των 14ου & 9ου δημοτικών σχολείων αποτρέποντας την συστέγαση και άρα συγχώνευση των σχολείων τους μέχρι η δέσμευση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κου Πέτσα να νομοθετηθεί στην Βουλή και το 9ο δημοτικό σχολείο να λειτουργήσει πάλι» δήλωσε μεταξύ άλλων η Ένωση Γονέων Αιγάλεω.

Δείτε το ιστορικό της υπόθεσης εδώ.

Επικαιρότητα

ΛΑΣ Νέας Ιωνίας: Χωρίς σύγκρουση δεν μπορεί να υπάρξει ανάσα για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα

ΛΑΣ Νέας Ιωνίας: Χωρίς σύγκρουση δεν μπορεί να υπάρξει ανάσα για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα

Την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Νέας Ιωνίας σχολιάζει η Λαϊκή Συσπείρωση, τονίζοντας ότι το κυρίαρχο πρόβλημα είναι η υποχρηματοδότηση. Επισημαίνει πως για να υπάρξει