Προσήγαγαν δημοτικό σύμβουλο σε διαμαρτυρία για κοπή δέντρων! - EKFRASI.net

Προσήγαγαν δημοτικό σύμβουλο σε διαμαρτυρία για κοπή δέντρων!

Στην προσαγωγή 14 ατόμων στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ των οποίων και τον δημοτικό σύμβουλο με τη δημοτική παράταξη «Οικολογία Αλληλεγγύη» και πρώην ευρωβουλευτή, Μιχάλη Τρεμόπουλο.

Οι συγκεντρωμένοι με τη διαμαρτυρία τους προσπάθησαν να σταματήσουν την κοπή δέντρων στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς, μετά από απόφαση του Δήμου Θεσσαλονίκης. «Αυτή η περιοχή θα γίνει ταψί το καλοκάρι» δήλωσε ο κ. Τρεμόπουλος. «Αποκαλύπτουμε το σχέδιο της διοίκησης Ζέρβα να κόψει 4.000 δέντρα στη Θεσσαλονίκη. Τόσα χρόνια υπάρχουν άδειες θέσεις και δεν έχουν φυτέψει κανένα», δήλωσε στο OPEN.

Επικαιρότητα

Ένωση Γονέων Αγίας Παρασκευής: Απακαρδιωτική η κατάσταση της σχολικής στέγης - Η δημοτική αρχή το αμφισβητεί

Ένωση Γονέων Αγίας Παρασκευής: Απακαρδιωτική η κατάσταση της σχολικής στέγης – Ο Δήμαρχος το αμφισβητεί

«Οι ελλείψεις στη σχολική στέγη είναι υπαρκτές και αποκαρδιωτικές, όχι ένα “ερευνητικό ερώτημα” προς “ακαδημαϊκή μελέτη”», λέει χαρακτηριστικά η Ένωση Γονέων Αγίας Παρασκευής, καλώντας τη