Πρόγραμμα Πολιτιστικού Σεπτέμβρη στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

||||

||||

        Από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

    Με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουμε τον δεύτερο κύκλο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει για το 2022 ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Δεκαπέντε ακόμη ξεχωριστές βραδιές για όλες τις συμπολίτισσές μας, για όλους τους συμπολίτες μας. Δεκαπέντε ακόμη βραδιές ψυχαγωγίας, διασκέδασης αλλά και μνήμης.

 

     Ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα υψηλής ποιότητας, με θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα, που σχεδιάστηκε από τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής και το τμήμα πολιτισμού του Δήμου με πολύ μεράκι και με την προσδοκία να ομορφύνει τα βράδια μας, να αλλάξει την διάθεσή μας.

 

       Ένα πλούσιο πρόγραμμα από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα του Σεπτέμβρη.

 

«Φίλες και φίλοι, 

Όπως κάναμε κατά την διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, με 25 ξεχωριστές εκδηλώσεις, με θέατρο, κινηματογράφο, συναυλίες, στοχεύουμε να πράξουμε και κατά τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου, στον καθιερωμένο πλέον στην πόλη μας Πολιτιστικό Σεπτέμβρη. Προσπαθήσαμε με λίγα λόγια ως Δημοτική Αρχή, σε συνεργασία με το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου μας να δημιουργήσουμε ένα πλούσιο πρόγραμμα που θα καλύπτει στο μέγιστο δυνατό βαθμό την ανάγκη όλων μας για ψυχαγωγία αλλά και χαλάρωση από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Πλέον και μετά από δύο δύσκολα χρόνια με περιορισμούς, οι καλλιτέχνες βρίσκουν σιγά σιγά τον βηματισμό τους, και εμείς με την σειρά μας προσδοκούμε να μοιραστούμε με όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσές μας, όμορφες βραδιές ψυχαγωγίας, παράδοσης, ιστορικής μνήμης και πολιτισμού.  Με χαρά λοιπόν σας καλώ στις καλλιτεχνικές μας βραδιές. 

Στηρίζουμε την καλλιτεχνική δημιουργία, αναδεικνύουμε τους όμορφους και ιδιαίτερους χώρους πολιτισμού του Δήμου μας, καθιστούμε και αυτό τον Σεπτέμβρη την πόλη μας πόλο έλξης για τους κατοίκους όλης της Αττικής!», αναφέρει στο μήνυμά του προς τους πολίτες ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ενώ ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας και Υπ. Πολιτισμού Ηλίας Γκρίντζαλης δήλωσε σχετικά: «Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος μας φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στην πολιτιστική δράση του Λεκανοπεδίου. Τον μήνα που θα κορυφωθούν σε όλη την Ελλάδα οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την συμπλήρωση των 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή, ο προσφυγικός Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, τιμά την ιστορία του, τιμά την πολιτιστική του κληρονομιά και καταθέτει ένα πλούσιο πρόγραμμα με καταξιωμένους καλλιτέχνες και σχήματα της μουσικής και του θεάτρου, παρουσιάζοντας πολιτιστικά προϊόντα υψηλής αισθητικής. Πληθώρα πολιτιστικών δρώμενων μνήμης αλλά και ψυχαγωγίας για κάθε ηλικία. Σας περιμένουμε!».

 

     Οι εκδηλώσεις του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ξεκινούν την Πέμπτη 01 Σεπτεμβρίου με την μεγάλη συναυλία στη λίμνη του αγαπημένου μας άλσους, με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, η είσοδος και σε αυτό τον κύκλο των εκδηλώσεων θα είναι ελεύθερη και δωρεάν και θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.

 

      Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα στο www.dimosfx.gr