Πραγματοποιήθηκε η συναυλία παιδικών χορωδιών στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης

Πραγματοποιήθηκε η συναυλία παιδικών χορωδιών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης με τη συμμετοχή και της χορωδίας του Δήμου Καισαριανής στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει ως εξής:

Το Σάββατο το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης γέμισε με υπέροχα τραγούδια από παιδικές φωνές του τμήματος σύγχρονου τραγουδιού του δημοτικού ωδείου και χορωδιών του δήμου μας με φιλική συμμετοχή της χορωδίας του δήμου Καισαριανής.

Για πρώτη φορά, πραγματοποιείται στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης  συναυλία χορωδιακής μουσικής και φωνητικής τέχνης, με την συμμετοχή των μαθητών του Δημοτικού μας Ωδείου. Οι μικροί μουσικοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στην σκηνή και δεν έπαψαν στιγμή να μας εκπλήσσουν με το ταλέντο τους.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά:

«Παρακολουθήσαμε μια εξαιρετική συναυλία χορωδιακής μουσικής και φωνητικής τέχνης με τους μικρούς μουσικούς να μας εκπλήσσουν με το ταλέντο και τις φωνητικές τους ικανότητες. Ευχαριστώ θερμά την Μαρία Κουρτογιάννη για τον συντονισμό της εκδήλωσης, την χορωδία του δήμου Καισαριανής καθώς επίσης και όλους όσοι εργάστηκαν για την αυτή την εκδήλωση».